28 Şubat 2011 Pazartesi

Giggs olmak kolay değil..


Fotoğrafta 3 oyuncu var..Obertan, Giggs ve Bebe..Kadroda olmasalar da stadda yerlerini almışlar..3 oyuncunun maç devame derken ne yaptıkları fotoğrafta belli oluyor..Giggs maçı dikkatle izliyor,,Bebe cep telefonuyla ilgileniyor, Obertan ise ipodundan müzik dinliyor..Şu fotoğraf bile Giggs'in ne kadar büyük topçu olduğunu gösteriyor sanırsam..

Boz Baykuşlar göreve!!


Kolombiyalı topçu sahada bulunan baykuşa resmen top gibi vurup saha dışına yolluyor..Cidden insan değil bu herif!!

''Cole'' of duty..





Aahah bomba ya resmen..

Tayvanlılar Cole olayını çözmüş..


Ashley Cole'un silahla yaralaması hakkında yayınlanan haberler ortada..Stajyeri yaralamış tüfeğiyle..Tayvanlılar boş durmamış olayı animasyona dökmüş bile..İzleyelim efenim..

Fair Play nedir bilmeyenler var hala..


İtalya alt liglerinden bir maç..Sakatlık var diye topu taça atılıyor, ancak rakip bunu pek tınlamıyor..Oyuna devam ediyor, gol geliyor ve sonrasında ortalık karışıyor..Detaylar videoda..

R 10 şov..


Ronaldinho ve takım arkadaşlarının gol sevinci..

27 Şubat 2011 Pazar

Tribünlerde görmek istediğimiz hareketler..

Fotoğraf www.footballove.com dan.. Arkadaşlar twitterda paylaşınca dikkatimi çekti..


Bundan sonra B'ham 2. takımımdır arkadaş..

Lideriz..

6 hafta sürdü sadece..Gerçekten büyük başarı..9 puanlık farkı eritip liderlik koltuğuna oturduk 23. hafta sonunda..

Antalyaspor maçı öncesi 6 haftada fark eriyecek , Fener lider olacak deseler hemen herkes gülerdi..Yalan mı..Ama oldu cidden..


Gençlerbirliği ve Konya maçlarının artık önemi biraz daha arttı..6 puan çıkarırsak ben inanıyorum 2 hafta sonra averajla değil puan farkıyla lider olacağız..Bu da bize puan kaybetme lüksü sağlayacak, çünkü 2li averajda daha iyiyiz..

Ne olursa olsun daha bitmiş bir şey yok..Sadece lideriz ve oynanacak daha 11 maç var..Takımın ve bizim ciddiyeti bozmadan, sanki gerideymişiz gibi işi ciddiye almamız gerek..

Gene olmadı..1-2






Sağolsun Ntvspor bu maçı vermeyerek maç öncesi canımızı sıkmıştı zaten..Kendi çalışanları bile bu durumu anlamamış ve hata olarak yorumlamıştı maç öncesi..(Kişisel yazışmalarım mevcuttur)

Maçın çoğunu adam gibi izleyemedim..Son 25 dakika net izleyebildim maçı..Ama şu maç için maç yazısı yazmak içimden gelmiyor zaten..

Son 20 dakikada kaçırdığımız golleri ve kurduğumuz baskıyı saymazsak kötüydük zaten..Bir finali daha kaybetmiş olduk ne yazık ki, yani kupa hasretimiz devam ediyor..

Bu maç Barcelona maçının bize kazandırdığı moral ve güveni bitirdi, öncelikle bunu bilelim..Tekrar panik başlayacak..Leyton ve Sunderland maçlarında Cesc ve Theo yok..Bu takımı oldukça etkileyecektir malesef..Özellikle Szczesny ve Koscielny son golde büyük hata yaptılar, bu 2 oyuncuya da ihtiyacımız maksimum seviyede ve Wenger'e bu konuda büyük iş düşüyor..

Moraller bozuk..Ciddi anlamda büyük hayal kırıklığı yaşadım bugün..4 kulvarda birden devam ederken ne yalan söyleyeyim en kötüsü Carling Cup'ı alırız diye düşünüyordum..Ayrıca bugün kazanır, morallenir ve bu moralle Leyton-Sunderland maçlarını da kayıpsız geçer Barcelona maçına çok iyi durumda çıkarız diyordum..Planlar çöpe gitti..

Birmingham'ı tebrik ederim..Doğru olan neyse sahada yaptılar..

Son olarak..We love you Arsenal, we do!!

Buna kart yok mu hoca..


Wigan-Manu maçında Rooney rakibine çaktırmadan geçiriyor..Gerçi hakem görüyor, ama görmezden gelip kart veremiyor..Sadece faul çalıyor..Kart veremiyor dedik evet, çünkü Salı günü Chelsea-Manu maçı var..

Beckham ve dövmeleri..






David Beckham'ın dövmeleri meşhurdur, oldukça dikkat çeker..Bir iddiaya göre yeni dövmesi bu..İşçilik baya sağlam valla, dövmeci kim acaba ad verse de gitsek =)

Antu noluyor..


Çok değil daha 30-40 gün önce Yeni Malatya maçı sonrası Aykut Kocaman'a demediğini bırakmayan bir site antu.com..Daha önce çalıştırdığı takımları site girişine yazıp burası Fenerbahçe benzemez diğerlerine der gibiydiler..

Yukarıdaki fotoğraf Kasımpaşa maçı sonrası antu.com girişinde yer alıyor..2 ay önce Aykut Kocaman'ı yerin dibine sokanlar şimdi neler yapıyorlar..Komedi ya..

Kloop'un gözlükler sizlere ömür..






3-1 lik Bayern galibiyeti sonrası Dortmund'da oyuncular ve teknik kadro sevinç yaşıyor..Teknik direktör Jurgen Klopp da bu grubun içinde..Sevinç sırasında ufak bir kaza sonucu Klopp'un gözlükler yalan oluyor..Başarılı hoca eminim ulan 3 puanı almışız ligde şampiyon olmaya çok yakınız yemişim gözlüğünü demiştir içinden..

Unlike..Magath..






Schalke 04 taraftarı gerekli mesajı vermiş..Hem de günümüzde oldukça popüler olan Facebook'tan alışık olduğumuz şekilde..

Arsenal'in Lig Kupası finalleri..

Finalleri pek seven takım değiliz..Yani çıkmasına çıkıyoruz ama kazanmak da pek başarılı değiliz..Daha önce 6 kere finale kalıp sadece 2 kere kazandığımız Lig Kupası da buna örnek olsa gerek..

İlk finali 1968'de oynamışız..Leeds United ile oynayıp 1-0 kaybetmişiz..Ertesi yıl gene finale çıkıp bu sefer de Swindon Town'a 3-1 yenilip kupayı kaybetmişiz..Finallere biraz ara vermişiz üst üste 2 kere kaybettikten sonra..1987'de tekrar finale kalmışız..Bu sefer rakip Liverpool..3. kez finale kalıp ilk kez şampiyon olmuşuz..

Liverpool zaferinden 1 yıl sonra gene finale kalmışız..Bu sefer rakip Luton Town..Hani okurken la bu takım hangi ligde şu an dediğiniz takım bizi 3-2 yenip kupanın sahibi olmuş..Biz de 4. finalden 3.kez boynu bükük ayrılmışız..


1993'te 5. kez Lig Kupası finaline kalan Arsenal'in bu sefer rakibi Shef. Wednesday olmuş..2-1 kazanarak 2.kez kupayı kazanmışız..Ve 2007..Genç ve yedeklerden kurulu takımla finale kadar çıktık o sene..Rakip Chelsea'ydi..Chelsea ideal kadrosuyla sahaya çıkarken biz finale çıktığımız kadroyla yani gencecik çocuklarla sahaya çıktık..3-1 kaybettik maçı..

Toplam 6 final ve kazanılan 2 kupa..Finallerde ne kadar zorlandığımızın ispatı..Genellikle yedeklerin, gençlerin tercih edildiği kadrolarla çıkılır Lig Kupası maçlarına ya da bildiğimiz adıyla Carling Cup maçlarına..Lig, Avrupa kupaları ve Fa Cup derken önem açısından oldukça geride kalan Carling Cup'ı kazanmamız bize oldukça moral ve oyuncularımıza güven verecektir..Çünkü uzun süredir resmi bir kupa kazanamıyoruz..

6 da 6 ..Fenerbahçe 2 - Kasımpaşa 0..

Tamamen dolu kale arkaları bu maçta taraftar desteğinin fazla olacağının işaretini veriyordu maç öncesi..90 dakika boyunca neredeyse hiç susmayan Türk Telekom ve Maraton A-B 'ye  ara ara Migros da eşlik edince güzel bir performans sergiledi tribünler..Maçta olduğumuzdan yazıya tribünle girelim dedim..

Maç öncesi yazımızda rotasyona gidip Okan, Stoch oynamalı demiştik..Bu hem sakat sakat oynayan oyuncularımıza dinlenme hem de takıma katkı veren oyuncuların sayısını arttırma fırsatı vercekti..Ancak Aykut Kocaman kazanan takım bozulmaz diye düşünmüş olsa gerek son maçın kadrosuyla sahaya çıktık..

Maça son maçlarda gördüğümüz tempoyla başladık..İstedik, golü düşündük..Ancak diğer maçlarda yakaladığımız pozisyonları bu maçta bulamadık..İlk 25 dakika neredeyse hiç çıkamayan Kasımpaşa'ya karşı 1-2 pozsiyon üretip golü bulamadık..Bu da rakibi morallendirdi..İlk 25 dakika Bank Asya takımı gibi oynayan Kasımpaşa sonraki dakikalarda kendine gelip ayağa paslarla ileri çıkmaya başladı..Pozisyon da yakaladı, ama golü bulamadı..Golü bulan taraf Alex'in harika frikik golüyle biz olduk..Gerçekten inanılmaz bir sezon geçiriyor kaptan..Golü atınca rahatladık ve 2 gelir devre bitmeden derken defansımızın hatası sonunda penaltı kararı çıktı aleyhimize..Penaltıya sebep olan Yobo kadar Gökhan da hatalıydı..Neredeyse ilk yarı boyunca 1-2 dakika dışında hareket etmeyen ve oldukça soğuk olan Volkan penaltıyı çıkarınca devreye 1-0 önde gittik..


İkinci yarıda gene kontrollü oynayan ve arkada bekleyen bir Fenerbahçe vardı..Kontra aradık ve 1-2 kere istediğimiz pozisyonu yakaladık..Dia'nın klas golüyle 2yi bulunca rahatladık, klas diyorum son vuruş güzeldi çünkü..


Niang'ın çok top ezmesi, Özer'in çok şey yapmaya çalışıp bir şey yapamaması takımın olumsuz yanlarıydı..Emre de diğer maçlara göre tutuktu bariz derecede..İlk yarıda rakibin 5 numaralı oyuncusu ile gereksiz yere didişti, hakem sarı verse kimse ses edemezdi cidden..Dikkat etmesi gerekir..Kilidi açan Alex , kurtardığı penaltı ile devreye moralsiz gitmemizi engelleyen Volkan takımın en iyileriydi..Diğer oyuncular da idare etti diyebiliriz..

Kasımpaşa yeni hocasıyla farklı bir oyun oynuyor..En azından mücadele ediyorlar ve matematiksel olarak netleşmeden ben bu ligden düşmem diyorlar çok net..


Çok zorlanmadık bugün ama çok da iyi değildik..Kasmadık diyebiliriz..Kasımpaşa maçı bu oyun için sorun çıkarmaz, ancak Gençlerbirliği deplasmanında böyle oynarsak sıkıntı yaşarız..

6da 6 yapmak takıma oldukça moral ve güven verdi, vermeye de devam edecek..10da 10 yapacak fikstür var, neden olmasın..

Efsane unutulmamış..

26 Şubat 2011 Cumartesi

mallorca:0-3:barcelona



maçın 11i
pinto 
adriano, pique, abidal, maxwell 
sergio, iniesta, keita 
pedro, messi, villa


Kaptanlar Puyol,Xavi ve dani alves ve Valdes gibi as oyuncuların yokluğunda form düşüklüğü yaşayan  Barca'nın eski real madrid efsanesi Laudrup'un takımı Mallorca karşısında zor anlar yaayacağını düşünüyordu ispanyol medyası. Ancak maç beklentilerin tam aksi şeklinde başladı. Barca klasik oyununu sahaya yansıttı ve forvetlerinin golleriyle maçı aldı. Mallorca'nın uyguladığı ofsayt taktiğinin hatalı olduğu maçın 10.dakikasında belli olsada Laudrup bundan vazgeçmedi ve takımının sonunu hazırladı. Messi ve Villa'nın golleri bu çizgi defans arasına atılan toplarda geldi.
Barca'nın attığı 2 golde yine ofsayt olmamasına rağmen ispanyol medyasında tartışılacağı kesin. Bakalım As agzetesi bu sefer nasıl fotoşop harikaları sunacak bize ?
Ayrıca bugün giyilen yeşil forma sanırım barcelona tarihinin en zevksiz forması.

Boz Baykuşlar şova devam ediyor..


buraya at Sabri

Nuri gol gol gol şampiyonluk geliyor..


Satılık oyuncumuz yok..

Ze Roberto, Ballack, Giovane Elber, Mario Basler, Thomas Strunz, Oliver Kahn, Olic, Mario Gomez, Podolski, Mehmet Scholl, Thomas Helmer, Miroslav Klose..Bayern'in son 20yıldaki transferlerinden birkaç isim..Ortak yönleri ise hemen hepsinin transfer oldukları sezon önceki takımlarının neredeyse en iyileri olmaları..

Bayern ekonomik açıdan ligin en kuvvetli takımı..Ligde yıldızı parlayan hemen her oyuncuyu alabilecek güçte ki alıyorlar zaten..Bu sene de hedeflerinde B.Dortmund topçuları olacak %99..Öne çıkan takım onlar, hatta bugün yenilmezlerse %90 şampiyonlar..Tabi sadece Bayern değil büyük takımların bazıları çoktan Dortmundlu oyuncuları takibe aldı bile..

Hans-Joachim Watzke açık ve net konuşmuş bu konuda..Hiçbir oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz, bırakmayacağız, satmayacağız demiş..Özellikle de Bayern'e..Mesajı vermiş yani şimdiden..Son yıllarda borçlanmamak amacıyla bir oyuncuya 5 milyon eurodan fazla vermedik transferde, ama artık verebilirz, hiç vermeyeceğiz diye kural yok demiş Watzke..Dortmund şampiyon olursa 90 lı yıllardaki gibi hedefler ilerleyen sezonlarda da yüksek olacak belli..

6 da 6 çok yakın..

Taraftarın gözünde çok kolay olan bir maça çıkıyoruz bugün..Kasımpaşa maçına..5te 5 lik seriden sonra ben dahil çoğu insan önümüzdeki 3 maçın (K.Paşa-Gençler-Konya) çok kolay geçeceğini düşünüyor..Kağıt üzerinde baktığımızda bu 3 takım da Kayseri-Trabzon-Bjk gibi takımlardan kolay evet..Ancak 3ü de amaca sahip, ortak bir amaç hem de..Kümede kalmak..

Hafta içi röportaj sırasında Loran'a sordum takımda bir rahatlama var mı diye..Tam tersine çok ciddiye alıyorlar Kasımpaşa'yı dedi..Olması gerekeni yapıyorlar yani..Kasımpaşa hoca değişimi sonrası son 2 maçta aldığı 6 puan ile umutlandı kümede kalmak için..Bu maça hırslı ve moralli çıkacaklardır..

İlk 20-25 dakikada kuracağımız baskı ile maçı koparıp farka gideceğimizi düşünüyorum..Taraftar desteği de bugün sağlam olacaktır..Sahada koşan, ısıran  takım gördülçe taraftarın coşkusu da artıyor..Küfür etmeden destek şart malum kulübümüz ceza sınırında..

Kadroya gelirsek..Ben açıkçası Gökhan ve Dia fit durumda bile olsa bugün yedek olmalı diyorum..Dinlenmeleri şart..Ayrıca şu sıralar 13-14 oyuncu ile yola devam ediyoruz..Bu sayıyı arttırmak için yedeklere de fırsat vermeli..Gökhan'ın yerine Okan bugün mutlaka oynamalı..Dia'nın yerine ise eğer sakatlık sorunu yoksa mutlaka Stoch oynamalı..Zorluk derecesi biraz düşük bir maçta takımla beraber o da iyi oynarsa morallenir..Yok Stoch oynamazsa Özer'i solda izleriz umarım..Dediğim gibi kadro genişliği ligin geri kalan kısmında bize oldukça lazım olacaktır..

İlk yarıda Ali Sami Yen'deydik..6 gollü bir kapanış yapmıştık o stada..Güzel makaramız olmuştu tribünde..Ne çabuk geçmiş zaman yahu..

İtalyan futbolundaki düşüş..

İtalyan takımları Avrupa kupalarında tel tel döküldüler Şubat ayında..Cl'de İnter-Milan ve Roma evinde yenilip turu zora soktular..Avrupa Ligi'nde Napoli deplasmanda Villareal'e yenilip elendi..Yani büyük ihtimal sıfır çektiler kupalarda..Bu düşüşün sebebini araştıranlar var..Kimi transfer politikalarını sorguluyor , kimi sporda şiddetin futbola olumsuz geri dönüşlerini tartışıyor..Bence düşüşün sebebi belli , alttaki ablalar..


İddiaları doğruysa fena yani..Milli takım futbolcuları bile beraber olmuş , hatta aralarında evli olanlar bile varmış..Ve bazıları ile büyük maçlardan önce beraber olmuşlar..

Futbolcu tarzları..

3 telefonlu Balotelli

Cisse'nin kıyafet kadar yüzüklere dikkat

tarz mı apaci mi .d

budur arkadas..db

saha

Ronaldo'ya sürpriz talip..


Geçtiğimiz günlerde futbola veda ettiğini açıklayan efsane golcü Ronaldo'ya talip çıktı..Ruud Gullit'i göreve getirerek dikkatleri çeken Rusya Premier Lig takımlarından Terek Grozny Brezilyalı futbolcuya sürpriz bir şekilde teklif yapmaya hazırlanıyor..Konuşulan miktar 8 milyon dolar..Olması zor tabi ama olursa efsaneyi biraz daha izlemek güzel olacak..

Anti Juve'ciler bu bayanlara kulak verin..








Juventus'u renkleri yüzünden sevmem, ama bu bayanlar yüzünden sempati duymaya başladım...

Bunun cezası ne olmalı..




CONCACAF Şampiyonlar Ligi maçından bir kare..Santos Laguna ve Cruz Arul karşı karşıya..Maça damga vuran ise bu sahne..

Gerrard da tenis kıyafeti ile poz vermeli..





Liverpool taraftarı olduğunu biliyorduk Caroline Wozniacki'nin..Katar'da düzenlenen tenis turnuvasında çeyrek final maçı öncesi ısınırken giydiği Gerrard formasıyla ne kadar fanatik olduğunu göstermiş oldu..

25 Şubat 2011 Cuma

İlginç kulüp armaları..










Neler var arkadaş..



Brezilya'dan..İzleyin mutlaka..Sağlık görevlisi şov yapıyor..

Röportajlar #1

Kalıcı olacak bir köşemizi daha aktif hale getiriyoruz..Haftanın röportajları..Muhabirler , gazeteciler , blog yazarları bu köşemizde konuk olacak..Siftahı Lig Tv Fenerbahçe ve Bursaspor muhabiri Loran Vayloyan ile yapıyoruz..

Öncelikle aradan aylar geçse de yeni kanalınız hayırlı olsun..Spor muhabirliği okul yıllarında aklınızda olan bir meslek miydi,,mesleğe başlangıçınız nasıl oldu ?

--Teşekkür ederim..3-4 yaşından beri tüm hafta sonlarım ya statta ya da Spor Sergi Sarayı'nda geçiyordu..Çok meraklıydım.. 1993’te M.Ü İşletme’ye girdim.. Aynı yıl o dönem çıkan bir basketbol dergisinden şans eseri part-time çalışmaya başladım..Sonrasında gazete ve tv olarak devam etti.

Mesleğiniz dışarıdan bakıldığında zevkli bir iş olarak gözüküyor..En azından genel düşünce bu yönde..Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz..Mesleğinizin zevkli yanları olduğu kadar zor tarafları da var mı?

--Bu meslekte zaman geçtikçe hobinin hobi olarak kalmasının ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz.. Takım ile birlikte olmak, çok sık seyahat etmek gibi dışarıdan zevkli görünen şeyler açıkçası zamanla farklılaşıyor.. Tribünden maç izlemekle saha kenarından izlemek çok farklı. Heyecanı, sevinci, üzüntüyü, kızgınlığı yaşayamıyorsun. Bir zaman sonra buna da alışılıyor ama sonuçta hobi işe dönüşünce bambaşka bir boyut kazanıyor.. Kesinlikle şikayet edemem kendi adıma ama futbolun benim için hobi olduğu zamanlar futbol daha keyifliydi sanki benim için… 

Fenerbahçe'yi yıllardır takip ediyorsunuz..En güzel ve en kötü anlarınızı sorsak..

--Bu zor bir soru… Taraftar olarak en güzel ve en kötü anlar, profesyonel olarak en yoğun olunan zamanlardır.. Şampiyonluk, farklı kazanılan derbiler veya son hafta kaçan şampiyonluk, bunların hepsi profesyonel anlamda çok yoğun çok zor ve devamında da iş olarak sıkıntılı süreçlerin başladığı zamanlar..Aslında bir önceki sorunun cevabı gibi bu soru..

Basınla ilişkisi en zayıf olan hoca kimdi diye sorsak ? Örneğin Aragones ile aranız nasıldı ?

--Zaten sorunun içinde cevabı da var.Aragones’in burada kaldığı 1 sezon boyunca basın mensuplarına selam verdiğini görmedim..Bu durum anlaşılınca doğal olarak basın mensupları da hoca ile göz temasından bile kaçınır oldu..Çok tatsız, sempati yoksunu bir antrenördü.. Zaten başarılı olamamasında en çok etkili olan yan faktörlerden birisi buydu..

Fenerbahçe'de oynayan yabancı futbolcularda durum nasıl peki ? 

--Takımdaki yabancı oyuncuların çoğu çok sıcaktır..Alex – Lugano uzun zamandır burada. Andre ve Cristian ikinci sezonunda, yeni gelenlerden Niang ve Dia da sıcakkanlı. Stoch biraz daha çekingen.. Daha yaşı çok genç ve ilk kez böyle bir deneyim yaşıyor. Guiza, ilk geldiğin andan itibaren basınla iletişimi çok seven birisi olmadı..

İlk yarıda sadece 7 puan alabildiğimiz 5 maçlık seriden şimdi 15 puan aldık..Aradaki fark büyük..İlk yarıdaki 7 puan mı anormaldi yoksa şimdi aldığımız 15 puan mı..Bu konudaki düşünceniz..

--Bence ikiside çok normal değil..Ligde büyük takımların 15 maçlık bir seriden 7 puanla çıkması olumlu bir tablo değil..Gerçi artık sıkça yaşanıyor bu durum ama gerçekten normal değil..3 deplasman, içerde oynanan Trabzon ve Kayseri maçlarından 15 puan almak çok çok zor bir görüntüydü..Bunu başarmış olmak taraftara ve camiaya büyük heyecan verdi..Bu rüzgarın mutlaka olumlu kullanılması ve serinin en azından derbiye kadar devam ettirilmesi gerekiyor..

Takımla beraber zaman geçiriyorsunuz..Şu an takımdaki hava nasıl..Kesin şampiyonuz moduna giren taraftarlar var..Oyuncularda umarım bu hava yoktur..

--Son 5 yılda yaşanan iki son hafta faciasının ardından kimsenin takım içinde “şampiyonuz” havasına gireceğini sanmıyorum..Zaten böyle bir gözlemimde yok..Hatta Kasımpaşa maçı için fazlasıyla yaşanan bir ciddiyet var.. Daha ligin bitimine 12 hafta var.. Geçen yıl bu dönemde kongre havaları eserken bir anda geriden gelip yarışa ortak olunmuştu.. Daha akacak çok sular var..

Diğer kanalların Fb muhabirleri ile aranız nasıl..Rekabet var mı yoksa tersine destek mi var..   

--Fenerbahçe muhabirleri arasında genel arkadaşlık ortamı vardır..Mutlaka beş parmağın beşide bir değil ama genel olarak hava böyle..Zaten günümüzde haber atlatmak, veya çok özel bir haber yakalamak senede bir ya olur ya olmaz.. Transfer döneminde bu rekabet biraz daha ortaya çıkar..Ama artık yönetimler transferi gizli yapmayı daha iyi beceriyor..

Basketbola olan ilginizi biliyoruz..Fb Ülker'in son sakatlıklardan sonra ligde ve avrupada şansı sizce nedir..

-- Mİrsad’ın sakatlığından sonra yaşanan sıkıntı,BBL için takımın yabancı transfer hakkının dolmus olması, Euroleague için ise transfer zamanının geçmiş olmasıydı. Bu seviyede oynayabilecek yerli uzun da ülkemizde olmadığı için transfer yapılmadı. Bu kadro BBL’de hala şampiyonluğun en güçlü adayıdır. Euroleague de ise çeyrek final eşleşmesinde saha avantajının kimde olacağı FB Ülker’in tur şansını belirler..(Oympiakos maçı öncesi yapılmıştı bu röportaj..)

Ve son olarak kariyer hedefleriniz nelerdir..

--Bu meslekte gelecek ile ilgili çok fazla plan yapmadım..Ancak muhabirlik veya en azından kulüp muhabirliği belki 4-5 yıl daha yaparım diye düsünüyorum..

İlk röportajımızdı..Eksiklerimiz illa vardır..Bize zaman ayırdığı için Loran'a teşekkür ediyoruz..
 
 

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...