24 Haziran 2011 Cuma

Biraz Ara..

Futbolcular , teknik adamlar hatta basın mensupları tatil yaparken biz de biraz mola vermesek olmazdı di mi..1 Ocak sonrası 1200e yakın yazı girişi yapan blogun yazarı da biraz dinlenmeyi haketmiş olmalı diye düşünüyorum..Hazır takımların kampları vs daha başlamamış iken biz de biraz dinlenelim..

Hedef en geç 4 Temmuz'da geri dönmek..Ama olur da önemli bir gelişme olur ya da yazı yazmadan duramam o tarihi beklemem..

Bizi özleyiniz efenim..

23 Haziran 2011 Perşembe

Final Sonrası Kavga..

Santos-Penarol arasında oynanan Copa Libertadores finali sonrası ortalık karışmış..Sahada iki takım oyuncuları birbirine girmiş..







Anket Sonuçları #5 ..

Ara ara blogda anket yapıp hem değerlendirme yapmaya hem de güncel olaylarda sizin düşüncelerinizi sormaya devam ediyoruz..Bu sefer ki ankette Avrupa'da gerçekleşen 4 olaydan en etkileyici olanı sorduk ilk olarak..


159 oyun geldiği ankette oyların yarısından fazlası Dortmund'un şampiyonluğuna çıktı..Hem Nuri sayesinde bize daha yakın olmaları hem de Bayern başta olmak üzere önlerinde birçok zor rakip varken başarıya ulaşmaları sanırsam oyların gelmesinde etkili olmuş..

Diğer anketin cevabı aslında belliydi..Stsl'de sezonun topçusunu sorduk..


Açık ara lider Alex çıktı oylardan..Tek şaşırdığım Q7 ye gelen oylar oldu..

Carlos'a Bir Irkçı Hareket Daha..

Rusya Ligi'nde forma giyen Roberto Carlos'a bir kez daha ırkçı davranışta bulunulmuş..Bu sefer tepkisiz kalmayan Carlos olay sonrası oyunu terketmiş..



Daha önce Mart ayında oynanan Zenit maçında tribünden Carlos'a muz uzatılmıştı..2018'de Dünya Kupası düzenlenecek bir ülkede bu tarz davranışların artması hoş değil..

22 Haziran 2011 Çarşamba

Transferin Örnek Takımı..Porto..

2002-2003 yılında 2 milyon euroya gelen Ferreira 2004-2005 sezonunda 20 milyon euroya Chelsea'ye satıp 2 senede 18 milyon kâr elde etmek Porto'nun oyuncu seçimi konusundaki başarılarından sadece bir tanesi..


İlla ki arada hata yaptıkları transferler oldu..Pahalıya ucuza satmak zorunda kaldığı oyuncular da oldu Porto'nun..Misal Diego..Ancak genel olarak 2000li yıllarda müthiç transfer başarısı göstermiş Porto..Ve oyuncuları satıp yeniden yapılanmaya giderken hedef küçültme olmamış..Bu sürede 1 Uefa Kupası , 1 Uefa Avrupa Ligi ve 1 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadılar..Ligdeki şampiyonlukları ya da yerel kupaları saymıyorum bile..

Sadece oyuncu ile de sınırlı değil ihracatları..Futbol dünyasına Jose Mourinho gibi bir hocayı sundu Porto..Porto'daki başarıları sonrası Chelsea ve İnter'de de başarılara devam eden Jose şimdi Real Madrid'in başında ve en iyi 2-3 hocadan biri olarak gösteriliyor..Dün netleşen bugün ise kesinleşen transfere göre de Porto'nun 33 yaşındaki genç hocası Andres Villas Boas 2011*12 sezonundan itibaren Chelsea'nin başında olacak..Bunun için Chelsea'nin Porto'ya 15 milyon € tazminat ödediği konuşuluyor..Yani artık teknik direktörden bile para kazanıyor..

Not:Rakamlar http://transfermarkt.de/ 'den alınmıştır..

21 Haziran 2011 Salı

Fenerbahçe Anketi #1

2010-11 sezonu Fenerbahçe Spor Kulübü için genel anlamda başarılı geçti diyebiliriz..Takım sporlarında 3 ana branşta 5 takım ile şampiyonluk kazandık..Futbol , basketbol erkek-kadın ve voleybol erkek-kadın takımlarımız ligde şampiyon oldular..Avrupa Kupalarında ise ilk turda elenme ve f4 oynama arasında değişen sonuçlar elde ettik..

Kendi çapımda ufak bir anket ve soru-cevap ile sezon değerlendirmesi yapmak istedim..İlave olarak güncel konuları da ankete dahil ettim..Hedef en az 100 kişiye ulaşmak..Blog yazarı arkadaşlarımızın da yardımlarıyla bu hedefe ulaşırız gibi..Soruları cevaplayan , blogunda bu ankete yer veren herkese şimdiden teşekkürler..

1-Sezonun en başarılı takımı hangisi ?

a)Fenerbahçe futbol takımı
b)Fenerbahçe Acıbadem
c)Fenerbahçe erkek voleybol takımı
d)Fenerbahçe kadın basketbol takımı
e)Fenerbahçe Ülker

2-En büyük hayal kırıklığı neydi ?

a)Erkek voleybol takımı normal sezon ve Avrupa kupaları performansı
b)Kadın basketbol takımımızda sezon ortası yaşanan ayrılıklar
c)Futbol takımının Avrupa kupaları ve Türkiye kupası performansı
d)Top 16'ya 3te 3 ile başlayan FB Ülker'in Top 8'e kalamaması
e)İstanbul'da yapılan F4'te FB Acıbadem'in 3. olması

3-Futbol takımında sezonun en başarılı sporcusu ?


4-Kadın basketbolda sezonun en başarılı sporucusu ?


5-Erkek voleybolda sezonun en başarılı sporcusu ?


6-FB Ülker'de sezonun en başarılı sporcusu ?


7-FB Acıbadem'de sezonun en başarılı sporucusu ?


8-Futbol takımının transfer önceliği ne olmalı ?

a)Yedek sol bek
b)Emre'nin yanına yabancı bir orta saha
c)Emre'nin yedeği olabilecek ofansif yani güçlü bir oyuncu
d)Yedek sağ açık

9-Tuncay geri dönsün mü ?

a)Evet
b)Hayır

10-Emenike doğru transfer mi ?

a)Evet
b)Hayır

11-FB Ülker 'in yeni transferleri sizce yeterli mi ? ( Bogdanovic ve Gist )

a)Hedef F4 ise daha iyiler alınmalıydı
b)Gayet iyi isimler , takıma katkıları olacaktır
c)Yorum yok


12-Taurasi'nin Gs'ye gidişi hakkında düşünceniz nedir ?

a)Elimizden kaçırdık , büyük kayıp
b)Kimse FB Spor Kulübü'nden büyük değildir , karaktersizmiş
c)Kendi takımıma bakarım , diğer takımlar ve sporcuları beni ilgilendirmez


13-M.Ali Aydınlar'ın TFF başkanlığı sizce doğru karar mı ?

a)Evet
b)Hayır

14-En sevdiğiniz FB SK sporcusu ? ( performans önemli değil )

15-FB formasını giymesin dediğiniz FB Sk sporcusu ? ( Mevcut oyunculardan )

16-2011*12 sezonu için kombine aldıysanız ya da almayı düşünüyorsanız hangi tribün ?

a)Okul Açık
b)Maraton Üst
c)Maraton Alt
d)Fenerium Alt
e)Fenerium Üst

Cevapları geri4lu@gmail.com adresinize mail atarak ya da bu yazının altına Yorum olarak yollarsanız sevinirim..

Pique Kudüs'te..

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Pique  sevgilisi Shakira ile birlikte tatilde..Hazır imkan bulmuşken yıldız stoper Kudüs'te bulunan ''Ağlama Duvarı'' nı ziyaret etmiş..


20 Haziran 2011 Pazartesi

Çok Yüklendik Gs'ye..

Nasıl bir 1 numara olmaksa artık hem bayanlarda hem erkeklerde finalde ezeli rakibine yenilip 2. olarak..Sanırsam fazla yüklendik Gs'ye..Arıza yaptılar..

Dalglish'in Yanına Fowler..

90 lı yılların Liverpool'u denildi mi akla ilk gelen isimdir benim için Robbie Fowler..Saha içindeki performansı kadar mesaj veren gol sevinçleri , bilerek kaçırdığı penaltı ve kişiliğiyle Liverpool efsanesi  ve taraftarın sevgilisi olan Fowler futbolu bıraktıktan sonra hayalinin Liverpool'da antrenör olmak olduğunu söylemiş..Antrenör olarak nasıl bir performans sergiler bilmiyorum ama herhalde Liverpool taraftarı için Fowler'ın yedek kulübesinde oturması bile yeter onlara..Hele ki efsane Dalglish takımın teknik patronuyken..

Özledik..Thierry Henry..


Barcelona'ya transfer olduğunda kendisine sinir olmuş hatta Vieira kadar nefret etmeye başlamıştım..Gerçi transferin ilk şok etkisi bitince nefret vs kalmamıştı , sadece gittiği için üzgündüm..

Değerini yıllar geçtikçe daha fazla anlıyoruz Henry'in..Şu haliyle bile dönse Rvp'ye harika partner olur mevcut kadroda..

Kaptan her ne kadar kolay bir lig de olsa MLS'te golleri sıralamaya devam ediyor..Sakallı hali onu yaşlı göstermiş sanki biraz..

18 Haziran 2011 Cumartesi

Öyle Eşim Olsun Her Sene Nikah Tazelerim..








Van der Vaart eşiyle gittiği Las Vegas'ta sadece eğlenmekle kalmamış nikah da tazelemiş..Futbol dünyasının en güzel eşlerinden birine sahip Hollandalıyı kıskanmayan var mı aramızda..

Teselli Değil GERÇEK..Fenerbahçe Spor Kulübü..

Geçtiğimiz sezon Efes Pilsen ile oynadığımız final serisi Trabzon maçı sonrasına denk gelmişti..Seri başlangıçında moraller bozuk olsa da en geç 2.maçın sonunda herkes moda girmişti..Deplasman tarafında uygulanan kontejyan sınırı ve yüksek bilet fiyatlarına rağmen Şahenk'te kendi yerimizi doldurup üstüne eş dosttan bulduğumuz Efes tarafı biletleriyle de Efes tribünlerinde yer alıyorduk..Futbol takımı son maç üstelik evinde şampiyonluğu kaybetmiş bir takımın taraftarı bu olay üzerinden 2-3 hafta geçmişken Şahenk'te bilet avındaydı salona girebilmek için..

Hayatımda gittiğim en anlamlı ''deplasman'' maçları geçen sene oynanan final serisindeki maçlardı..Gelen şampiyonluk kadar anlamlı olan seri öncesi ve sonrası olanlardı..Taraftarın kendine gelişini sağladı o final serisi..Fenerbahçe taraftarının sadece futbol takımı destekçisi olmadığını eşe dosta gösterdik..

O günlerde göğsümüzü gere gere biz SPOR KULÜBÜyüz diyorduk Gslilere , Bjklilere..Aziz Yıldırım'ın futbol takımında zaman zaman yaptığı yanlışların aksine amatör şubelerde ne kadar doğru hamleler yaptığının ispatıdır bu şampiyonluklar diyorduk..Onlardan duyduğumuz tek şey aman abartmayın bu kadar basket şampiyonluğunu , Spor Kulübü ne demek tek gerçek futbol vs laflarıydı..Ki öyle diyenlerin bu sene basketbol finalinde tutumlarını da gördük..

Biz göğsümüzü gere gere SPOR KULÜBÜyüz demeye devam ediyoruz..Geçen sene kaçan şampiyonluğun tesellisi diyenler bakalım bu sene ne diyecekler..5te 5 yapan bir camianın sevinen taraftarına bakalım ne diyecekler..

Şampiyonluklarda emeği geçen başkana , yöneticilere , sponsor firmalara , teknik heyetlere , sporculara , kulüp çalışanlarına ve büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim..

17 Haziran 2011 Cuma

Varan - 4 Sezer Öztürk..

Yerli oyuncularımızın kalitesini ve sayısını arttırmaya yönelik bir transfer daha..Eskişehirspor formasını giyen Sezer Öztürk Fenerbahçemizde..Yedek kalması kesin olsa da kadro derinliği açısından nokta transferlerden biri tecrübeli oyuncu..

26 yaşında Sezer..Almanya'da futbol eğitimi almış biri..2006 yılından beri ülkemizde Manisaspor ve Eskişehirspor forması giyen Sezer 100ün üstünde maça çıktı bu takımlarda..Teknik kapasitesi yüksek , şut atmayı seven biri..Tek ve en büyük sorunu dengesiz yani biraz disiplinsiz olması bence..Frikik atmak için takım arkadaşıyla kapışıp , kendi kullanmayınca atılan gole bile sevinmeyen biri..Olur böyle yanlışlıklar diyip Aykut Kocaman'a bu konuda sonsuz güven duyduğumu da eklerim..

Bir röpörtajından en beğendiği topçu için Emre ismini vermişti Sezer..En beğendiği futbolcu ile yan yana oynayacak , bu şansı umarım iyi kullanır..Almanya'da aldığı eğitim üzerine Ersun Yanal ile Manisa'da gelişimi sürdüren ve Es Es'te pişen bir topçu..Umudum fazla kendisinden..

Ön tarafa artık takviyeye gerek yok bence..Semih de kaldı..Şu an öncelikle yapılması gereken orta sahaya bir takviye..Cristian kalacak deniliyor..Selçuk'un milli takımdaki performansı aslında iyiydi..Cristian da son haftalarda olumlu performans sergilemişti..Ancak yine de 3 kulvar derin rotasyon ister ve bu yüzden 1 takviye daha şart..

Gurbetçi oyuncu ısrarım devam ediyor bu arada..Mutlaka 2-3 gurbetçi genç oyuncu almamız lazım..Özellikle sol bek bulursak nefis olur..

Steve Nash Futbola Başlasın!!

Steve Nash'in futbol tutkusunu bilmeyen yoktur..Kanadalı basketbolcunun MLS takımlarından Vancouver Whitecaps taraftarı olduğunu da biliyoruz..Tecrübeli basketbolcu reklam için de olsa yeteneklerini sergilemiş..Baya iyi..

6 Büyük Takımın İlk Yarı Fikstürü..

Epl'de iddiası olan 6 takımın 2011-12 ilk yarı fikstürü..El emeğidir belirtmek isterim .d

Manu ilk yarı önemli 5 maçın 4ünü evinde oynayacak..Arsenal ise tersine 4 deplasmana gidecek..Özellikle ilk haftalarda güzel maçlar var..Ağustos ayı keyifli geçecek..

Epl'de Yeni Sezon Fikstürü Çekildi..

Epl'de yeni sezon fikstürü bu sabah çekildi..13 Ağustos 2011 tarihinde başlayacak 2011*12 sezonunun ilk hafta programı şöyle :

Blackburn - Wolves
Fulham - Aston Villa
Liverpool - Sunderland
Man City - Swansea
Newcastle - Arsenal
QPR - Bolton
Stoke - Chelsea
Tottenham - Everton
West Brom - Man Utd
Wigan - Norwich

Şampiyon sezona Wba deplasmanında başlıyor..Ligin 3 yeni temsilcisinden biri olan Qpr evinde Bolton'u ağarlarken Norwich ve Swansea deplasmanda açılış yapacaklar..Arsenalim ise Newcastle deplasmanında siftahı yapacak..

2.hafta Arsenal-Liverpool , Manu-Tottenham 3.hafta ise Manu-Arsenal , Tottenham-Manc City maçlara oynanacak..

16 Haziran 2011 Perşembe

Wembley Finali Kaptı..

Geçtiğimiz günlerde Uefa'nın Wembley'de düzenlenen CL finalinden oldukça memnun kaldığını ve 2013 yılı için bir kez daha Wembley'in ev sahibi seçilebileceğini yazmıştık..Uefa'nın bugün yaptığı açıklama sonrası durum kesinleşti ve Wembley 2013'te bir kez daha ev sahibi olmayı başardı..İlk defa bir stat 3 sene içinde 2.kez kupa finaline ev sahipliği yapacak..


Aynı yıl Amsterdam Arena Uefa Avrupa Ligi finaline , Prag'taki Eden Stadyumu da Uefa Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacak..

Geçmişe Yolculuk #3 ..

1965 - B.Cityli Stan Lynn şut çalışıyor
1972- Arsenalli Bob McNab ,West Hamlı  Geoff Hurst ve Arsenalli Peter Marinello 

Messi Alemlerde..

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Arjantinli yıldız futbolcular Messi , Gabriel Milito ve Diego Milito ve Palermo Arjantin'de özel bir partiye katılmışlar..Özel partinin teması seks ve alkol..


Genç adam tabi gezcek , eğlencek  partiye de gidecek..Yakışır Messimize..Partiye katılan ablalardan bazıları reality TV yıldızı Xoana González, Playboy modeli Claudia Ciardone, iç çamaşır modeli Andrea Rincón ve Sabrina Ravell..


Maşallah ablalar zaten bu partinin daimi üyeleri gibi..

Liverpool 2011-12 Formaları..







Liverpool'un 2011-12 sezonu 3.forması..

15 Haziran 2011 Çarşamba

Novara Kalecisi Çıldırmış..



Serie A'ya yükselen Novara takımının kalecisi Jimmy Fontana maç sonu kutlamalarında çıldırmış..Yaptığı hareketlerin başka bir tabiri olamazdı sanırsam..Videoyu izlemeniz yeterli bana hak vermek için..

Yeni Salon Öncesi Son Uyarı..

Dün oynanan Fenerbahçe Ülker - G.Saray Cafe Crown maçını izleyemedim..Skoru twitterdan takip ederken maç hakkında yorum yazan arkadaşlarım devamlı taraftardan şikayet etti..Ses çıkmıyor , rezalet vs şeklinde yorumların sayısı az değildi..Yazılanlara hiç şaşırmadım desem..

Nedense en kritik maçlarda takımı coşkuyla desteklemeyi pek tercih etmiyor taraftarımız..Ya gereksiz bir suskunluğa bürünüyor ya da yanlış yerde yanlış tezahüratı söylüyor..Misal fark 7-8 sayı , son 2 dakika ve biz lay-lay çekiyoruz..

Bunun 2 sebebi var bence..İlki hala basketbol konusunda yeteri bilgi-tecrübesi olmayan bir taraftarımızın olması..İkincisi ise bu tarz maçlarda sezonun çoğunu evinde geçirip rakip Gs veya bu maç şampiyonluk maçı diye salona koşan ''iyi gün dostu'' taraftarların pardon seyircilerin salonda yer alması..Bazıları en bilindik tezahüratları bile bilmez yani düşünün..

Bunlar hep tecrübe oluyor bize..Yapılan yeni salonumuzda öncelikle taraftar grupları aynı yerde toplanmalı..Bu konuyu dile getiren Yiğit Yılmaz/ a katılıyorum..Taraftar gruplarının varlığı tribünde oldukça önemli..Etkilerini anlamak için Saracoğlu'ndaki ilk yarı ve ikinci yarı maçları Okul Açık performansına bakmanız yeterli..Pota arkalarından birine yerleşip burada güzel bir tribün yapmamız gerek..Bunun için hem yönetime hem bizlere iş düşüyor..Yöenetimden tek beklentim gruplara yer ayırması ve uygun fiyattan kombine satması..Birliktelik sağlanıp tecrübeli insanlar yerlerini alırsa güzel bir tribün yaparız..Şahsen Yunan tribünlerini salon sporlarında çok beğenirim..Onları örnek alalım demiyorum ama en azından 1-2 videolarını izleyip ne yaptıklarına bakmalı..Biz Nba modeli taraftar olmamalıyız..

Bırakın maça gitmelerine maç hakkında yorum yazmalarına bile sinir olduğum bir kitle var..Evet ben de bu sezon hiç salona ayak basmadım , televizyondan takip ettim Fenerbahçeyi..Özellikle final serisinde fazla bilet var gel davetlerini geri çevirdim ..Koca sezon salona gitmeyip sadece Gs maçı ya da şampiyonluk maçı vs diye son maça koşan insanları sevmiyorum..Kadrodan 3 yabancı sayamayacak düzeyde insanlar bunlar..Ve sırf son maç diye salona koştular dün..Acaba rakip Banvit olsaydı gene de salona giderlermiydi merak ediyorum..

Tüm bunlar ders olur inşallah bize..Yeni salonumuzda bilnçi , bilinçli olduğu kadar da coşkulu bir taraftarımız olur diye umuyorum..Tabi coşkulu derken 40 dakika boyunca susmamak değil demek istediğim..Özellikle savunmayı alkışıyla ödüllendiren , takım gerideyken homurdanmak yerine destek veren taraftar görmek istediğimiz..

Fabregas Dönmek İstiyor..

Cesc'in Barca'ya gitmek isteğinin doğru olduğunu söyleyebilirim..Fabregas doğduğu ülkeye , ailesinin yanına dönmek istiyor..Dünyanın en iyi takımlarından birinde yani Barcelona'da forma giymek istiyor..Ancak o hala Arsenal kaptanı..

Bu sözler Sagna'ya ait..Fransız radyo kanalı RMC'ye konuşmuş Sagna ve Cesc hakkında bu sözleri kullanmış..

Nasri içinde Arsenal'de mutlu demiş Sagna..Nasri umarım yeni bir sözleşmeye imza atar..Cesc için en baştan beri burada düşüncemi yazıyorum..Aklı bu kadar Barcelona'da olan oyuncuyu satmalı..

Gullit Kovuldu..

Büyük umutlarla sezon başında Terek Grozny takımının başına geçirilen Hollandalı Ruud Gullit kovuldu..Aldığı başarısız sonuçlarla 16 takımlı Rusya Premier Lig'inde 14. sırada bulunan Terek'in başkanı son oynanan Amkar Perm maçı öncesi bu maçı mutlaka almalıyız yoksa hocanın sonu iyi olmaz demişti..Takım yenilince dediğini de yaptı başkan ve Gullit'i kovdu..

Gullit için bir başarısız deneyim daha..Efsane futbolcu daha önce Chelsea, Newcastle, Feyenoord ve Los Angeles Galaxy takımlarını çalıştırmış ve pek başarı kazanamamıştı..

14 Haziran 2011 Salı

Sessizlik Can Sıkıcı..

Yaklaşık 2-3 hafta önce Arsene Wenger bu yaz transferde meşgul olacağız yani hareketli günler geçireceğiz demişti..Benzer açıklama yönetim katından da geldi..Yoğun olacağımızı umuyorum şeklinde bir açıklama transfer sezonu için..

Bu açıklamalar umut verici..4-5 yıldır transfer sezonunda pek aktif olmayan genelde genç ve ucuz isimlere yönelen Arsenal ve Arsene Wenger 'den taraftarın beklediği şey hem sayıca hem kalite olarak fazla transferler..

Özellikle 2011 boyunca burada gidebilecek oyuncuların isimlerini yazdım..Bendtner , Denilson , Rosicky vs ilk akla gelen isimler..Gördüğümüz ve Wenger'in de gördüğünü umduğumuz nokta artık bu oyuncuların beklenilen katkıyı veremeyeceklerinin belli olduğuydu..Yani oyun olarak bir level daha üste çıkabilecek isim değiller bu oyuncular..Artık bunların yerine hem yıldız adayı oyuncular alınlaı hem de kalitesini ispat etmiş nokta transferler yapılmalı diyoruz demeye de devam edeceğiz..

Kaliteli isimler var kadromuzda..Rvp , Cesc , Nasri , Song , Theo , Vermaalen vs gibi..Temeli bu oyuncular üzerine kurup eksik olan noktalara doğru isimler alınmalı..Stoper , orta saha , forvet ve kaleci ilk akla gelen takviye isteyen mevkiler..

Hadi ülkemizdeki takımların ülke ve lig sorunu var..Yani transfer ederken yabancıları geride başlıyorlar yarışa..Peki ya Arsenal..Böyle sıkıntı yok..1-2 senedir para sıkıntımız da yok..Ücret desen Real , Man City , Chelsea kadar olmasa da hemen her oyuncuya istediği paraları verebilecek düzeydeyiz..Peki ya o zaman neden hala transfer yok..Meşgul olcaz dediğiniz görüşme yapıp sonuç alamamak mı..

Açık konuşalım..Wenger'in son şansı..En az 4-5 kaliteli takviye olmazsa bu sene ilk 4 de zor arkadaşlar..Ben beklerdim ki lig biter bitmez belirlenen isimlere teker teker imzalar arttırılsın..Umarım bir sezon daha kayıp olmaz..Yoksa kabul edelim ki Cesc ve Nasri yuvadan uçar biz de 5 sene öncesine yani herşeyi sıfırladığımız yere döneriz..



13 Haziran 2011 Pazartesi

Casillas CR 7'yi Pek Sevmiyor Belli..


O bir arkadaş ,ve takım arkadaşı , takım arkadaşı ve arkadaş fakat aynı zamanda bir düşman..Çok sık tartışıyoruz..

Casillas'ın CR 7 için söylediği sözler..Hatırlarsanız kız arkadaşı da Cristiano Ronaldo için zamanında şımarık demişti..Sevmiyorlar ama saygı duyuyorlar belli..

Bu arada CR 7'in kız arkadaşı ne tatlıdır arkadaş..

''Super'' Martin Palermo..



Boca Juniors forması giyen efsane forvet Martin Palermo takımıyla son kez La Bombonera'ya çıktı..Maç sonu kendisine harika bir veda yapılmış..Hani konuşmak daha erken belki ama Alex'e de böyle bir veda yapmalıyız , hatta daha iyisini..

12 Haziran 2011 Pazar

Sneijder'den Mesaj Var..

Hiddink Chelsea'ye gitti hatta Sneijder'i de yanında götürdü..Sneijder Real'e geri dönebilir , Jose istedi..Sneijder City'in listesinde..

Transfer döneminde çıkan ya da çıkması muhtemel Sneijder ile ilgili transfer dedikoduları , haberleri..İnter'in Hollandalı yıldızı gider mi gitmez mi sorularına  cevap vermiş..

İnter'i tüm kalbimle seviyorum , fakat  geleceğimin nerede olacağına Tanrı karar verecek..Sadece O biliyor..



Teklifi beğenirsem giderim der gibi Sneijder..


CR 7 Servete Konabilir..



Man City'e transfer olursa alacağı haftalık ücret için 400 bin pound rakamları konuşuluyor..Ayda 1.6 milyon yılda 19.2 milyon pound yapar..Pound 2.5 tl..Bilginize..Saygılar..

11 Haziran 2011 Cumartesi

Toni Yenge..





Terry ve ailesi Abu Dhabi'de tatil yapıp sezonun yorgunluğunu üstlerinden atmaya çalışıyor..Daha önce yaşanan Terry'in seks skandalı sonrası zor günler geçiren karı*koca kendilerine gelmiş belli..








Yılın Golü Guarin'den..

Guardian'ın internet sitesinde yapılan 2010-11 sezonu yılın golü yarışmasında toplam 79 bin oy kullanılmış..Bu oyların %47,2 si Porto-Maritimo maçında Guarin'in attığı gole gitmiş..


Oylamada 2.sırada %28,9 oy oranı ile Rooney'in City maçında attığı gol yer almış..

U-21 Yıldız Adayları..

Danimarka'da düzenlenecek U-21 Avrupa Şampiyonası finalleri bugün başlıyor..Ülkemizin yer almadığı turnuvada ev sahibi Danimarka dışında İsviçre , İspanya , İngiltere , İzlanda , Beyaz Rusya , Çek Cumhuriyeti ve Ukrayna yer alıyor..25 Haziran'da sona erecek olan turnuvada yabancı basına göre takip edilmesi gereken ( bazılarını çok iyi tanıyoruz ) 21 oyuncuyu sizinle paylaşacağım..Maçları izleme şansı olan arkadaşlar bu oyunculara dikkat etsin derim..

1. Xherdan Shaqiri ( İsviçre )


2. Bojan Krkic ( İspanya )


3. Christian Eriksen ( Danimarka ) Yeni ''Michael Laudrup'' deniliyor


4. Daniel Sturridge ( İngiltere ) Bonservisi Chelsea'de , devre arasında Bolton'a kiralandı


5. Tomás Pekhart ( Çek Cumhuriyeti )


6. Juan Mata ( İspanya ) Valencia'da yıldızı parladı


7. Andrei Voronkov ( Beyaz Rusya )


8. Andriy Yarmolenko ( Ukrayna ) A milli takımda da forma giyen yeni ''Shevchenko''


9. David de Gea ( İspanya ) Yeni sezonda büyük ihtimal Manu kalesini koruyacak kaleci


10. Jordan Henderson (İngiltere ) Liverpool'un 20 milyon pounda transfer ettiği oyuncu


11. Gylfi Sigurdsson ( İzlanda ) İzlanda'nın yeni umudu


12. Jan Morávek ( Çek Cumhuriyeti )


13. Iker Muniain ( İspanya )


14. Granit Xhaka ( İsviçre ) Oyun stili Lampard ile Scott Parker'a benzetiliyor


15. Thomas Delaney ( Danimarka )


16. Taras Stepanenko ( Ukrayna )


17. Javi Martinez ( İspanya ) Dünya Kupası'nda şampiyon olan İspanya kadrosunda da vardı


18. Chris Smalling ( İngiltere ) Man Utd kadrosunda yer alıyor


19. Johann Gudmundsson ( İzlanda )


20. François Affolter ( İsviçre )


21. Dmitri Rekish ( Beyaz Rusya )


Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...