30 Kasım 2011 Çarşamba

İşte bu yüzden Alex..


Heykelimin dikilmesi için ne yaptığımı anlamıyorum demiş Alex de Souza..Bugün beraber olduğun altyapı oyuncularının kahramanı olmam bile heykel için bir sebep..Mütevazisin ama kabul et..Sen Fenerbahçe tarihine çoktan adını altın harflerle yazdırdın..

Fenerbahçeli Olmak Ne Güzel Bir Şey..



Sabah öğle akşam olmak üzere her gün düzenli olarak dinlenecek bir marş..İyi geliyor..Doktordan tavsiye size..


Youtube 


29 Kasım 2011 Salı

Büyük Gs Vol.2 ..

Alışveriş yap derbiye bilet kazan..Pes artık..Daha neler göreceğiz acaba..

26 Kasım 2011 Cumartesi

Hey Gidi Cantona..

Yıl 1992..Cantona yeni sözleşme imzalamış Manu ile..Arsenal deplasmanı için Londra'ya gidecek olan Manu kafilesinden Sir ve Roy Keane yeni transferi havalimanında karşılıyor..

Rvp vs Henry

Paylasim arseblog ' a ait..Rvp ucmus..


Published with Blogger-droid v2.0.1

24 Kasım 2011 Perşembe

Stamford Bridge..

Eylül 1913..Yer Stamford Bridge..Chelsea-Tottenham maçını seyirciler böyle izliyor..Nerden nereye gelmiş değil mi tribünler..

Rvp..

Forvet ihtiyacı yıllardır özellikle taraftarın dilinde olan bir konudur Arsenal'de..Henry sonrası güven duyulacak bir forvetimiz olmadı yıllardır..Rvp diyorduk ama o da sakatlıklar boğusup süreklilik kazanamayınca sıkıntı yaşayıp durduk uzun zamandır..Ama artık sıkıntı sona erdi..Henry sonrası takımı sırtlayan forvetimiz oldu sonunda..Rvp..

Hollandalı futbolcu 2011 yılında resmen uçuşa geçti..2011-12 sezonunda çıktığı 12 lig maçında 13 gol attı Rvp..Avrupa'da ise 6 maçta 4 golü var..Yani 18 maçta 17 gol attı Hollandalı forvet..2004-2005 yılından beri Arsenal formasını giyen oyuncumuzun sezon için en yüksek rakamı 2010-11 yılında attığı 22 gol..Performansı gösteriyor ki bu sayıyı bu sezon oldukça yukarıya taşıyacak..

Nazar değmesin Rvp'ye..En büyük korkumuz sakatlık belasına yakalanması..Umarım korktuğumuz başımıza gelmez de Rvp gol atmaya , biz de kazanmaya devam ederiz..

Bu arada Fantasy Lig'de Rvp sezon başı kadromdaydı..Gol atamayınca Swansea maçı sonrası kadrodan çıkarmıştım..İyi ki de çıkarmışım, sonradan açıldı Hollandalı..

19 Kasım 2011 Cumartesi

1 Volkandir Fenerbahce

Eskisehir macinda Telekomda acilan pankart..


Published with Blogger-droid v2.0.1

City'den Rekor..

Arapların satın almasıyla çıkışa geçen ve çıkışa geçerken de büyük paralar harcamaya başlamayan Manchester City 2010-11 sezonu için rekor zarar açıkladı..194.9 milyon poundluk zarar İngiliz futbol tarihinin rekoru olarak kayıtlara geçti..Bir önceki sezon 126 milyon pound zarar açıklayan City tv yayın ve bilet satış gelirlerini arttırmasına rağmen zarara engel olamadı..

Man City 2008 yılından beri oyuncu transferlerine 460 milyon pound civarı bir para harcad..



Daha önceki rekor 2005 yılında 141 milyon pound ile Chelsea'ye aitti..

17 Kasım 2011 Perşembe

Bir Balotelli Klasiği..

Forma giyememek , kavga çıkarmak gibi konularda sabıkalı olan genç İtalyan Balotelli bu sefer de İtalya maçında yanlış formayla sahada yer almış..İlk yarıda yeni formayı giyse de ikinci yarının başında eski formayı giyen Balotelli oyunun durduğu bir anda formasını değiştirmiş hemen..

 ''Why always you'' şimdi anladın mı..

15 Kasım 2011 Salı

5-0

Guardiola döneminde Barcelona'nın en çok aldığı 2. skor 5-0..Ve bu skoru 1-0 ya da 2-1 den daha fazla Barca maçlarında gördük..


14 Kasım 2011 Pazartesi

Bebeto'nun Oğlu..

Bu sevinci hatırladınız değil mi..1994 Dünya Kupası'nda şampiyon olan Brezilya'nın golcü isimlerinden Bebeto'nun gol sonrası yaptığı kutlama..Yeni doğan bebeğiyle ilgiliydi bu sevinç..

Aradan yıllar geçti..Futbol dünyasına damga vuran sevincin kahramanlarından biri olan Matheus koca adam oldu..Babasının izinden giden Matheus Flamengo'ya imzayı atmış durumda..Hem gönülden hem profesyonel anlamda..



Kadınlarımız Four Four Two İngiltere Sayısında..

Four Four Two Kasım 2011 sayısından..Manisa maçındaki taraftarımızı yazıyor..Haberin detayında ise Türk basınının erkek diye lanse ettiği bayanın hikayesi var..World Soccer ile beraber aynı ay 2 büyük spor dergisine konu oldu kadınlarımız..Helal olsun bir kez daha..

7 Kasım 2011 Pazartesi

Why Always Me ..


Man City bu sezon Epl'de fırtınalar estiriyor..Ezeli rakibi Manu'yu deplasmanda 6 golle yenerek gücünü gösteren City'in en çok konuşulan oyuncularından biri de Balotelli..Gerek performansı gerekse saha dışı yaşadıklarıyla gündemden inmeyen İtalyan oyuncunun Manu deplasmanında gol sonrası yaşadığı sevinçte gösterdiği tshirt City resmi sitesinde satışa sunulmuş..

Oldukça fazla talep görecektir..Fiyatı da ucuz..Gerçekten akıllıca yapılmış bir pazarlama hareketi..

6 Kasım 2011 Pazar

Ve Nuri Sahada..

Nuri Şahin uzun süren sakatlığı sonrası Osasuna maçının son 20 dakikasında oyuna girerek Madrid formasıyla resmi siftahını yaptı..Sakatlık belasından uzak durup başarıyla Real formasını sırtından çıkarmaz umarım..

25. Yıl Hatırına ..


O göreve başladığında Liverpool'un 18 , Man Utd'ın ise 7 lig şampiyonluğu vardı..Şimdi ise durum 18-19 Manu..

25 yıllık Manu macerasında toplam 37 kupa kazandı..

1409 kez Manu'nun başında sahaya çıktı..836 kez sahadan galip ayrıldı , 326 beraberlik 247 yenilgi gördü..Manu 1409 maçta 2579 gol atarken 1262 gol yedi..


Aslında sayacak çok başarı , yazacak çok istatistik var..Ancak bu yazdıklarım bile Ferguson nasıl Sir oldu , nasıl 25 yıldır Manu'nun başında ve nasıl efsane olup adı Old Trafford'daki bir tribüne verildinin cevabı olmuştur size..

25 yıl sorulunca en çok Barcelona'daki 1999 CL finalini unutamadığını söylemiş Sir..

Arsenal'in Robin'i Var..

Wba maçında Arsenal tribünlerinde açılan bir pankart..Harika..

5 Kasım 2011 Cumartesi

Budur !! ..


Sayısı önemli değil..1 de olsa 1000 de olsa aynı benim için..Bu havada , gece saat 1.30'da ,takımının oldukça kötü oynayıp kaybettiği maç sonrası havalimanına gidip takımını karşılıyor Fenerbahçe taraftarı..Bundan güzel destek mesajı olabilir mi futbolculara , teknik heyete..


Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...