27 Temmuz 2012 Cuma

100.Yıl Forması..

Manevi değeri yüksek olan bu forma neden satışta olmaz hala anlamak zor..Statta hala 100.yıl marşı çalarken formalar neden satılmaz..

Fenerium satış anlamında rakiplerin üstünde olunca yeterli ve kaliteli mi oluyor..Bence hayır..Yanlışlar var ve bunlardan biri de 100.yıl formasının satışının olmaması..Eminim uygun fiyattan satışa sunulsa tekrardan satış rakamları gayet yukarıda olacaktır..Hem gelir elde edilir hem o zaman alamayan taraftarlar için bu anlamlı formaya sahip olma şansı doğar..

Forma Fiyatları..

Bu akşam itibariyle Fenerbahçe futbol takımının 2012-13 sezonunda giyeceği formalar tanıtılıp akşam 22.00 sonrasında da satışa sunulacak Fenerium mağazalarında..Kesin bilgi olmasa da fiyatı 99 tl olacak deniliyor..Ucuz , normal ya da pahalı..Konumuz şu an bu değil..

Sezon biteli 2.5 ay oldu bugün itibariyle..Ve Feneriumlarda satışta olan 2011-12 formamız hala 95 tlye satılıyor..Yani normal sezon fiyatıyla aynı..

Peki ya yurtdışında durum ne..İngiltere ' de Chelsea , Arsenal gibi takımlarda sezon bitince formalar neredeyse %50 indirime giriyor..40-45 pound olan fiyatlar 20-25 pound seviyesine iniyor..Ve bu neredeyse maçlar biter bitmez oluyor yeni sezon formaları çıkınca değil..

Forma alma kültürü hala oturmamışken , üstüne ücreti Türkiye şartlarına göre pahalı durumdayken sezon biter bitmez bizde de formalar indirimli satılsa fena olmaz hani..Hem elde kalan formaların satışı hızlanır hem de insanların forma alma alışkanlığı artar..

13 Temmuz 2012 Cuma

2012*13 İlk Yarı Maçları..

2012-13 sezonu fikstürü az önce çekildi..Buna göre hafta hafta rakiplerimiz aşağıdaki gibidir..


2012-2013 Deplasman Mesafesi..

Stsl 2012-2013 sezonu fikstürü bugün çekiliyor..Taraftar olarak biz de yavaştan moda girmeye başlıyoruz..Fikstür , hazırlık maçları , yeni sezon formaları derken önce Süper Kupa maçı ve ardından ligin ilk haftası maçıyla heyecan başlamış oluyor..

Peki bu sene Fenerbahçe hangi deplasmanlara gidecek ve ne kadar mesafe katetecek..Ligden düşen Manisa , A.Gücü , Samsun yerine Kasımpaşa , Elazığspor ve Akhisar Bld takımları geldi..Akhisar 3 büyüklerle olan maçlarını İzmir'de oynayacak benim bildiğim..Bir İzmir deplasmanı ve fazladan bir İstanbul takımı bence güzel oldu..İstanbul'da 4 maç ve Ankara-Bursa-İzmir deplasmanları sezonun olmazsa olmazları..

Toplamda 9632 km mesafe yapacak Fenerbahçe..Tabi bu şehir merkezleri düşünerek hesaplandı..Stat konumlarına göre değişecek..Üstüne bir de 1224 kmlik Erzurum..Taraftarın işi zor bu sene..Hepimize Allah kolaylık versin..

Kaynak : http://www.illerarasimesafe.com/

10 Temmuz 2012 Salı

... Cesc , Nasri , Rvp..Sıradaki ?

Henry hedefi CL kazanmak olduğu için Barca'ya gitti..Toure , Adebayor para için gitti City'e..Cesc eski takımına dönemyi çok istiyordu ama yine de öncelik kupa kazanmaktı..Nasri de kupa için dedi ama önceliği paraydı tabi..Clichy'in ne için gitti önemli değildi zaten..

Rvp de hedefleri olduğu için ayrılacak..E bir de kariyerinin belki de en iyi kontratını almak için uğraşacak kendi açısından haklı olarak..

Büyük paralar vermiyoruz oyunculara..Elde bir başarı da yok..Peki Arsenal'i seçme ya da takımda kalma sebebi ne olacak oyuncuların ??

Şu an City , United ve Chelsea kadrolarının bir gömlek altındayız..Yavaş yavaş ezeli rakibimiz olan Spurs gibi hedefi ilk 4 olan takım moduna giriyoruz gibi..Yıldızlarımızı elimizde tutamıyoruz..Piyasada isim yapmış oyuncuları alamıyoruz..Şu an resmen yetiştir sat moduna geçmiş durumundayız..Oyuncu bize geliyor , parlatıyoruz ve sonunda ya City'ye ya da başka takıma gidiyor..Durum bu ne yazık ki..

Rvp'yi elde tutabilmek bir mesaj olacaktı herkese..Başaramadık..

Wenger'i çok ama çok seviyorum ama bu sene de şampiyonluk hayal..Biz yine forumlarda ,orada burada şunu alalım ,bu gitsin , bu gelse çok iyi olur diye yazalım..Kafamızdan kadrolar kuralım..Hiçbiri olmayacak..

Güzel futbol , karakterli takım eyvallah..Ama arada bir kupa olsa fena olmaz..Cazibe merkezi olmaya devam etmemiz için bir kupa şart..


4 Temmuz 2012 Çarşamba

3 kupa 1 Krallık..Torres..

Her maçta oynamadı , takımlarına büyük katkı sağlamadı belki ama 2012 yılı Torres'in yılı oldu diyebiliriz..2011-12 sezonunda Chelsea formasıyla lig ve kupalarda toplam 49 maça çıkan İspanyol forvet 11 gol atıp 16 da asist yaptı..Chelsea ile Fa Cup'u kazanan Torres aynı zamanda Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu da yaşadı..

Milli takım formasını ise Euro 2012 'de 5 maçta giyen Torres 3 gol atıp 1 de asist yaptı ve turnuvanın gol kralı oldu..İspanya ile Avrupa Şampiyonluğu yaşayan tecrübeli golcü böylelikle sezonu 3 kupa ve 1 de gol krallığı ile kapamış oldu..

Benim çok beğendiğim ve sevdiğim bir forvet..Umarım eski günlerine geri döner ve eleştiriyi geçip alay seviyesine gelen olumsuz yorumlara gereken cevabı verir..

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...