15 Ekim 2010 Cuma

Avrupa'da haftanın öne çıkan maçları..

Avrupa'da bu hafta oldukça önemli maçlar var..Hem ligdeki sıralamalar hem de tarihsel açıdan anlamları ve önemi yüksek maçlar..Kısaca bu maçlara göz atalım..

Barcelona-Valencia..La Liga'da haftanın maçı..Ligin sürpriz lideri Valencia son şampiyon Barcelona deplasmanında..Valencia'nın Silva ve Villa'yı satması sonrası bu kadar çabuk toparlanması ve bu 2 oyuncunun eksikliklerini hissetmesi sürpriz oldu açıkçası..Barcelona ise Villa,Mascherano transferleri sonra geçen seneden kolay ligi alır deniliyordu..Ancak ligin başındaki sürpriz puan kayıpları Barcelona taraftarını oldukça şaşırttı..Lider karşısında puan kaybedip puan farkının açılmasını istemeyeceklerdir..

Everton-Liverpool..Ada'da haftanın maçı..Bir Liverpool derbisi..Fazla söze gerek yok sanırsam..



Mainz-Hamburg..Bundesliga'nın sürpriz lideri Mainz yarın da kazanıp 8de 8 yaparak tarih yazmak istiyor..


Schalke 04 - Stuttgart..Normalde şampiyonluğa oynaması gereken 2takım ligin son sıralarında yer alıyor 7. hafta sonunda..Bu maç da çıkışa geçmek için fırsat maçı..Nerden nereye..

Lyon-Lille..Son yılların en kötü lig performansını da gösterse Lyon Lyondur..Evinde Lille ile oynacakları maçı çıkış maçı seçmişler Fransız basınına göre..Yukarıdan kopmamak için bu maçı almaları şart..

maç yayınları iöin --> http://geri4lu.blogspot.com/2010/10/cuma-cumartesi-futbol-ekran.html

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...