8 Kasım 2010 Pazartesi

Arsenal 0 -Newcastle Utd 1..

Lider Chelsea'nin Liverpool'a yenildiği haftada evimizde Newcastle United'ı yenip farkı azaltma şansını kötü kullandık..Daha 2 hafta önce kupada deplasmanda 4 attığımız Newcastle karşısında özellikle 2.yarı pozisyon bulmakta bile zorlandık..3maçtır özellikle gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz..14 maçta 43 gol attı diye övündüğümüz takım sahada yok resmen..

Yediğimiz komedi gollerden birini daha izledik Newcastle maçında..Fabianski zamanlama hatası yapıp boşa çıkınca yedik golü..Hafta içi Cl maçında Shaktar karşısında da Clichy'nin hatası sonucu yemiştik 2. golü..Cidden bu saatlş bombalardan sıkılmaya başladım..Kaleci sorununa sene başında el atmayan Wenger'e sevgilerle..Bas bas bağırıyor kale 3 senedir..Nedense hala bir oyuncu alınmadı..Fazla güveniyor Wenger hem Almunia hem de Fabianski'ye ama cezasını çekiyoruz bu aşırı güvenin..


5maçlık seriye kötü başladık..Farkı 2ye indirme şansımız vardı ama kullanamadık..Sakatlarımız iyileşti..Van Persie de döndü sahalara..Şu an sadece Vermaalen'in dönüşünü bekliyoruz kısa süreli sakatlıklarda..Umarım bu yenilgi bize ders olur ve bir daha böyle kayıplar yaşamayız..Yoksa evinde hem WBA hem de Newcastle'a yenilen takımın şampiyon olması zor..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...