4 Şubat 2011 Cuma

Bayrak futbolcular..

Büyük takımlar arasında oyuncu transferleri olunca akıllara hemen kulüplerini hiç bırakmayan oyuncular geliyor..Yani en azından benim aklıma geliyor..Torres gibi birbirlerine rakip takımlara ya da Owen,Campbell gibi oynadığını takımın ezeli rakibine transfer olmayı tercih etmeyip kulübünde kalıp tarihe geçen oyuncular da var..

Listenin başında daha yeni futbolu bırakma kararı alan Manulu Gary Neville var..Tam 19 yıldır Manu forması giydi Neville..Takım arkadaşı Ryan Giggs alt yapıda Man City forması giyse de tam 21 yııldır Manu A takımında..17 senedir Manu forması giyen Scholes'u da unutmamak gerekir..

Başarı var diye aynı kulüpte kalmayı anlarım,peki ya Gerrard gibilere ne demeli..13 yıldır şampiyonluk göremese de hala Liverpool forması giyiyor yıldız oyuncu..Çocukluğunda sıkı bir Everton taraftarı olan Carragher tam 15 yıldır Liverpool forması giyiyor..Everton-Liverpool rekabetini söylememe gerek yok sanırsam..

13 yıldır Tottenham forması giyen Ledley King,kısa süreliğine N.Forest kiralık dönemi dahil tam 13 yıldır aralıksız Chelsea forması giyen John Terry,gene 13 yıldır Blackpool forması giyen Danny Coid,2000 yılından beri Everton formasını giyen Tony Hibbert,1986-2002 yılları arasında aralıksız S'hampton forması giyen Le Tissier,Arsenal formasını tam 19 yıl boyunca giyip 669 maça çıkan efsane stoper Tony Adams..Örnek kariyerler cidden..

Barcelona formasını 13 yıldır başarıyla giyen Xavi,12 yıldır Real Madrid kalesini koruyan Casillas,10 yıldır Fenerbahçe formasını giyen Semih Şentürk,19 yıldır Roma'da oynayan Totti  bayrak oyunculara örnekler..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...