24 Mart 2011 Perşembe

Transfer dedikoduları..

Milli maç arasından biz taraftarlar kadar spor basını da şikayetçi olur genelde..Sayfalarını doldurmak da sıkıntı yaşarlar gündem sığ olduğundan..Ara zamanı sayfa doldurmak için transfer haberleri yürür gider..Bu sadece ülkemizde olmaz, hemen her ülkede böyledir..Ya devre arası ya da sene sonu için yazılır haberler..

İngiliz basını da boş durmamış durumda..Mart ayı başından beri sayfalarda yer alan transfer haberleri arayla birlikte iyice artmış durumda..Oldukça fazla sayıda haber ve dedikodu var, öne çıkanları paylaşalım..

Buffon..En sıcak olanı..Juventus'un yeni teklifini cazip bulmayan tecrübeli kalecinin özellikle eşi Londra'yı çok istiyormuş..Juventus'un transfer için şartı Rvp takası..

Lampard..Pek ayrılacak havası yok, ama amcası şu anda Tottenham hocası ve onu çok istiyor..Chelsea bırakmaz gibi ancak gene de adı geçiyor..

Arshavin..Mutsuz gibi Arsenal'de..Bu sezon oynadığı maçlarda isteksiz göründü , öne çıktığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez..Eski takımı Zenit başta olmak üzere isteyeni çok, en istekli olan da İnter..20-25 milyon Euro deniliyor..

Berbatov..Aslında oldukça sürpriz oldu Berbatov'un trasnfer dedikoduları..Bu sezon için şu an ligde gol krallığı yarışında lider, formda..Ancak Sir Alex onu hala pek tutmuyor..Önemli maçlarda yedek başlatıyor..Sene ortasında sözleşme uzattı deniliyordu son 1 haftadır Bayern'e gidecek denilmeye başlandı..Bu sezon yaşadığı hayal kırıklığı sonrası Berbatov'û havada kapar Alman takımı..

Cesc..2 yıldır her trasnfer dönemi Barca haberleri çıkar Arsenal kaptanı için..Bu sefer Real Madrid de girdi devreye..Cesc'in tercih belli..Barca..Bu yaz 40-45 milyon euroya transfer olursa şaşırmayın..

Evra..Sözleşmesini uzattı uzatmasına ama hala Real Madrid'in radarında..Real Madrid istiyorsa iş oyuncunun ok demesine bakar..Para sorun olmaz gibi..

Reina..Liverpool'da mutsuz, hem İspanyol sayısı giderek azaldı hem de takım iddiasız..Manu'nun kaleci ihtiyacı var ve Reina iyi bir tercih..Uygun bonservisle sene sonu büyük ihtimal Manulu olacak..

Owen..Manu'da tutmadı..Sakatlık burada da başına bela oldu, yedek kulübesinden çıkma şansı yok..Epl'de pek kalmaz gibi..Ya Avustralya ya da MLS yolcusu olur gibi sene sonunda..

Aquilani..Bonservisi Liverpool'da..Kiralık forma giydiği Juventus'ta oldukça mutlu, sene sonunda İtalya'dan dönmez geri..

Bendtner..Tutmadı..Artık tepki görmeye başladı..Devamlı oynayacağı takıma gitmeli..Bundesliga'dan ciddi talipleri var..Epl'de de Newcastle istekli..Wenger'in tercihi Bundesliga takımları olur büyük ihtimalle..Kazma vs diyoruz ama 10-12 milyon pound bonservis bedeli konuşuluyor..

Welbeck..Manu'nun Sunderland'e kiraladığı oyuncu sene sonunda Sunderland'te kalmaya çok yakın..Bonservis için pamuk eller cebe..

Bosingwa..Sene sonunda büyük ihtimal Serie A yolcusu..İstikamet Juventus..

Benzema..Clichy Real Madrid'e giderse Fransız golcü de büyük ihtimal Arsenal'in yeni forveti olacak..Takasta kullanılması oldukça büyük ihtimal..

Joe Cole..Liverpool'da hayal kırıklığı yaşatan milli oyuncu Londra'ya geri dönecek gibi..Ya keşfedildiği West Ham ya da Tottenham olacak yeni adresi..

Sturridge..Şu an Bolton'da kiralık, bonservisi Chelsea'de..Sene sonunda ya Bolton'da kalacak ya da Newcastle yolcusu olacak gibi..

Gary Cahill..Bolton'un defans oyuncusu büyük kulüplerin listesine girdi çoktan..En istekli olan Arsenal..Bonservis bedelinde sıkıntı olmazsa sene sonunda Arsenal forması giymesi oldukça yakın..

Bridge..Man City'den kiralanan sol bek sene sonunda ligde kalırsa yeni sezonda West Ham forması giyecek..

Kuszczak..Yıllardır Manu'da yedek kaleci..Van der Sar sonrası yeni kaleci transferi olacak , yani yedekliği devam..Oynayacağı takıma gitmek istiyor..Wigan oldukça istekli..Ha bir de G.Saray adı geçiyor..

Drogba ve Anelka..Torres transferi sonrası biri gidecek belli..Anelka giderse MLS yolcusu olur, Drogba ise ya Marsilya'ya döner ya da Mourinho'nun takımına gider..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...