10 Temmuz 2012 Salı

... Cesc , Nasri , Rvp..Sıradaki ?

Henry hedefi CL kazanmak olduğu için Barca'ya gitti..Toure , Adebayor para için gitti City'e..Cesc eski takımına dönemyi çok istiyordu ama yine de öncelik kupa kazanmaktı..Nasri de kupa için dedi ama önceliği paraydı tabi..Clichy'in ne için gitti önemli değildi zaten..

Rvp de hedefleri olduğu için ayrılacak..E bir de kariyerinin belki de en iyi kontratını almak için uğraşacak kendi açısından haklı olarak..

Büyük paralar vermiyoruz oyunculara..Elde bir başarı da yok..Peki Arsenal'i seçme ya da takımda kalma sebebi ne olacak oyuncuların ??

Şu an City , United ve Chelsea kadrolarının bir gömlek altındayız..Yavaş yavaş ezeli rakibimiz olan Spurs gibi hedefi ilk 4 olan takım moduna giriyoruz gibi..Yıldızlarımızı elimizde tutamıyoruz..Piyasada isim yapmış oyuncuları alamıyoruz..Şu an resmen yetiştir sat moduna geçmiş durumundayız..Oyuncu bize geliyor , parlatıyoruz ve sonunda ya City'ye ya da başka takıma gidiyor..Durum bu ne yazık ki..

Rvp'yi elde tutabilmek bir mesaj olacaktı herkese..Başaramadık..

Wenger'i çok ama çok seviyorum ama bu sene de şampiyonluk hayal..Biz yine forumlarda ,orada burada şunu alalım ,bu gitsin , bu gelse çok iyi olur diye yazalım..Kafamızdan kadrolar kuralım..Hiçbiri olmayacak..

Güzel futbol , karakterli takım eyvallah..Ama arada bir kupa olsa fena olmaz..Cazibe merkezi olmaya devam etmemiz için bir kupa şart..


Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...