3 Şubat 2010 Çarşamba

stadda eylem var..

Beşiktaş'ta sezon başından beri alınan her başarısız sonuçta tribünlerden tepki gören,aleyhinde tezahuratlar yapılan Yıldırım Demirören Pazar günkü kongrede tekrardan başkan seçilince Bjk tribünlerinin bir kısmı da bunu protesto etme kararı almış.Daha doğrusu ekşi beşiktaş adlı blog sayfası okuyucuları böyle bir karar almış..

Aldıkları karara göre Cuma günü oynancak Gençlerbirliği maçının 15.dakikasında tribünleri terketmeyi kararlaştıran taraftarlar Demirören'e tepkilerini bu şekilde göstermeyi planlıyorlar..

Peki bu protesto türü doğru mu?Protestoya katılmayacak olan taraftarlar tribünü terketmenin takıma olumsuz yansıyacağını belirtip desteğe devam etmelerini savunmakta.Dışarıdan biri olarak görüşüm ise protesto şeklinin doğru olmadığı yönünde.Ne olursa takıma desteğe devam edip,başkanı başka şekilde protesto etmek gerektiği yönde..

Bekleyelim görelim bakalım Cuma günü ne olacak..?

detaylar için:
http://eksibesiktas.blogspot.com/2010/02/besiktas-taraftarna-cagr.html

1 yorum:

esperanza dedi ki...

Tribun tepkisini 2007 den sonra koyamamis, yd nin tek basina gule oynaya tekrar goreve gelmesine sesini cikarmamis, 2 mac protesto edip sonra "yau tamam abartmayalim" demis ertesi mac bir daha vs vs. Bu tur mevzular bi oyle yapalim bi boyle yapalimla olacak isler degil, tribun(su an oyle ir kitle varsa eger) once ne yapacagina karar verecek. Sey olmus seyin davasini 3 yil sonra yapmaya calisip protestoya destek vermeyenleri hain ilan etmek te sacmalik.

Ama bu tarz bir protesto her turlu kavga, kufur, veya yeteer diye bagirmaktan daha iyidir.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...