29 Ağustos 2010 Pazar

okan orta niang kafa ve golll..Fenerbahçe 4- Manisaspor 2..

Okan orta Niang kafa ve golllll..Attığımız 3.gol böyle gelişti..Atılan golden çok ortayı yapan topçu önemliydi bence milyonlarca Fenerbahçe taraftarı için..A2 topçumuz Okan cidden güzel oynadı bugün..Güveni tamdı kendine,süratı yerindeydi..Topa vuruşları güzeldi..Kısacası bu çocuk iş yapacak dedirtti herkese,umarım üstüne koyarak devam eder genç kardeşimiz..

Maçın adamı bence Mert'ti Fenerbahçe için..1-1ken çıkardığı top cidden maçı döndürdü..Henüz 225dakika korusa da kaleyi kendine güveni onun da tamdı..Umut verdi gelecek için..Volkan artık rekabet edecek bir yedeğe sahip..

Ve Niang..Kuvveti sayesinde didişmelerden yılmadı ve 2.gol öncesi faul kazandırdı takıma..Güiza olsa çoktan yılıp bırakmıştı oyunu falan..Fiziği yanı sıra kafa ile gol atması da önemliydi..Ve herşeyden öte karşı karşıya pozisyonlarda gol atan forvetimiz var artık!!

Bu 3isim dışında vasatı atan pek yoktu takımda..Bilica gene kötüydü,M.Topuz durgundu..Caner'in gol pası güzeldi ama sol bekte sırıtıyor gerçekten ama Santos'a tercih ederim..Alex-Emre pek kasmadı ama o halleri bile yetti..

Skora aldanmamak lazım ama..İlk yarı tempomuz yoktu..Önde olmamıza rağmen takım pozisyon yakalayamadı..Devre sonrası hemen yenilen gol ve 45-60 arası baskı yememiz,pozisyon vermemiz kötüydü..2-1 sonrası usta ayaklarla 4-1'i yakaladık..3puanla ayrılmak,paftan çıkan 2topçunun ilk 11de başlaması güzeldi..Ancak şurada 2-3 gün kalmışken transferin bitmesine acilen stoper almamız lazım..Bilica ile olmaz bu işler..

Aykut Hoca'ya da helal olsun..Paok maçı sonrası moraller yerdeyken,en ufak puan kaybında eleştiri manyağı olacağını bile bile risk aldı ve 1992 doğumlu Okan'ı oynattı..Kumar oynadı ve kazandı..Bravo Aykut Hoca..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...