28 Ekim 2011 Cuma

Deplasman Günlüğü..Bjk-Fenerbahçe..

Komediye dönen gidilecek , gidilmeyecek olayında son karar gidilecek olunca dün biletlerimizi alıp Kadıköy iskelede toplanmaya başladık 4.30 sonrası..Biletix gişelerinden bilet almak bile sabır gerektiriyordu görevlilerin bilgisizliği yüzünden..İskele önünde toplandığımızda tribünün gerektiğinden fazla olacağını anlamak zor olmadı..Hele ki vapura bindiğimizde durumu daha iyi anlamıştık..

İnönü'ye gelenler bilir merdivenler yüzünden her sene çektiklerimizi..Bu sene durum daha fenaydı..Yaklaşık 2.5 saat 50-100 civarı taraftar dışında içeri girebilen olmadı İnönü'de..Polisin sorunu çözmekten çok yavaş ve düzensiz davranıp bizi bezdirme amacında olduğu belliydi..Maç başlamasına rağmen dışarda 1500 kişi vardı ve yetkililer hala bekleyin hepinizi teker teker alacağız diyordu !! Yaz aylarında bile bu kadar terlememiştim inanın o kalabalığın içindeyken..Tamam her deplasmanda gördüğümüz , yaşadığımız durumdu yoğunluklar ama dün ciddi anlamında tarifi olmayan bir yoğunluk ve kargaşa vardı..

Maç başladıktan 1-2 dakika sonra müze girişindeki kapıdan girildiğini farketti..Kim hangi ara o kapıyı indirdi , açtı bilmiyorum ama kapı sonrası karşımıza çıkan Lig Tv kamerası , stüdyo camları filan da halledilince Fenerbahçe taraftarı kendi girişini kendi sağlamış oldu dün akşam..Tribüne kaçıncı dakika girdik bilmiyorum ama kendimize gelmemiz 15-20. dakikayı bulmuştu..Bu arada açılan kapıdan giremeyen taraftarlarımızdan bazılarının normal kapıdan girmesi 30-35. dakikayı buldu..Giremeyenler de oldu tabi..

Maça gelirsek..Forvet takviyesi şart takıma..Gökhan'ın formsuzluğu , Cristian'ın çıkışı devam ediyor..Ziegler çok sağlam topçu , Caner bu sezonun en çok gelişme gösteren oyuncusu ve dün oyundan niye çıktı anlamak zor..Alex yine yaptı yapacağını ve Bjk'ye resmi maçlardaki 13.golünü attı..


Sonuç olarak liderliğimiz devam ediyor..Antep , Kayseri ve Bjk gibi 3 önemli deplasmanı geride bıraktık..Kötü oynarken bile puan farkıyla lidersek takımın kendine gelince neler yapacağını bir düşünün derim..

Son söz..Fenerbahçe neredeyse Taraftarı ordadır..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...