2 Ekim 2011 Pazar

Liderlik Geldi..Fenerbahçe 4 - Ibb 2

Hasretin sona ereceği maça büyük heyecanla gittim dün..Hastalık falan umrumda değildi , tek derdim tribündeki yerimi almaktı..

Ilk yarı boyunca takım da tribun de kötüydü..Aykut hoca sağ kanatta Orhan - Gökhan ikilisini tercih ederek maça başladı..Oftas günlerinden birbirini tanıyan iki oyuncu ilk yarı boyunca oldukça etkisiz kaldılar..Bu etkisizlige Semih de eklenince hücuma çıkamayan bir Fenerbahçe izledik 45 dakika boyunca..Ibb ' nin takım disiplini de aksamayinca sıkıntılı anlar yasadik..

Sezer ve Bienvenu erkenden ısınmaya başlayınca devre bitmeden ikinci yarıya kim baslamayacak tahminleri başladı tribünde..Tahminler boşa çıkmadı ve devrenin en kötüsü Semihle Orhan çıktı oyundan..

Ikinci yarıya golle başlayınca takım da kendine geldi tribün de..Ibb de sagolsun erken kopunca oyundan Stoch'tan sonra Alex ve Gokhanla gelen gollerle skoru 3-0 a taşıdık..Sonrasında uzun zamandır görmediğiz bir durumla karşılaştık ve oyundan tamamen koptuk..Üst üste gelen 2 golle fark 1e indi..Ufak çaplı krizi sona erdiren ise Cristian oldu..Attığı frikik golüyle hem bizi rahatlattı hem de skoru belirledi..

Takım kötüydü dün..Izleyebildigim kadarıyla Yobo , Mehmet ve Stoch iyilerin başında gelen oyunculardı..Bu 3luye Cristian ı da ekleyip takımın kare asıni olusturabiliriz..

5 maçta 13 puan aldık..Harika..


Published with Blogger-droid v1.7.4

1 yorum:

feneraki dedi ki...

http://futboliknet.blogspot.com/2011/10/fenerbahce-4-2-istanbul-bb.html

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...