24 Kasım 2011 Perşembe

Rvp..

Forvet ihtiyacı yıllardır özellikle taraftarın dilinde olan bir konudur Arsenal'de..Henry sonrası güven duyulacak bir forvetimiz olmadı yıllardır..Rvp diyorduk ama o da sakatlıklar boğusup süreklilik kazanamayınca sıkıntı yaşayıp durduk uzun zamandır..Ama artık sıkıntı sona erdi..Henry sonrası takımı sırtlayan forvetimiz oldu sonunda..Rvp..

Hollandalı futbolcu 2011 yılında resmen uçuşa geçti..2011-12 sezonunda çıktığı 12 lig maçında 13 gol attı Rvp..Avrupa'da ise 6 maçta 4 golü var..Yani 18 maçta 17 gol attı Hollandalı forvet..2004-2005 yılından beri Arsenal formasını giyen oyuncumuzun sezon için en yüksek rakamı 2010-11 yılında attığı 22 gol..Performansı gösteriyor ki bu sayıyı bu sezon oldukça yukarıya taşıyacak..

Nazar değmesin Rvp'ye..En büyük korkumuz sakatlık belasına yakalanması..Umarım korktuğumuz başımıza gelmez de Rvp gol atmaya , biz de kazanmaya devam ederiz..

Bu arada Fantasy Lig'de Rvp sezon başı kadromdaydı..Gol atamayınca Swansea maçı sonrası kadrodan çıkarmıştım..İyi ki de çıkarmışım, sonradan açıldı Hollandalı..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...