19 Ekim 2010 Salı

Şampiyonlar Ligi 3.hafta Salı Programı..



E grubunda ev sahibi takımların favori olduğu bir hafta..Roma-Basel --> Sezona kötü başlayan Roma toparlamış gibi duruyor..Ligde aldıkları galibiyetler moralleri arttırmış durumda..Cluj karşısında aldığı galibiyetle ilk 2 iddiasını sürdüren Roma Basel karşısında favori..Rahatça alırlar maçı.. Bayern Münih-Cluj --> Ligde beklenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Bayern Cl'de 2de 2 yapmış durumda..Evlerinde Cluj'u zorlanmadan geçer ve 3de 3 ile araya girerler..

F Grubunda liderlik mücadelesi veren 2 takım karşı karşıya geliyor..S.Moskova-Chelsea --> 2de 2 yapıp 6şar puan alan 2takım Rusya'da karşılaşcak bugün..Chelsea'de son 3-4 maçtır işler pek iyi gitmiyor..Drogba bu akşam sakat ve oynamayacak..Moskova'nın evinde puan alacağı bir maç olabilir..Marsilya-Zilina --> 1-2 iddiası olduça azalan Marsilya'nın ilk hedefi grup 3 olarak Avrupa Ligi'ne katılmak..Zilina karşısında zorlanmadan 3 puanı alırlar..

G grubunda 1-2 ve 3-4 mücadelesi veren takımlar karşı karşıya geliyor.. Real Madrid-Milan --> Gecenin en zevkli geçmesi beklenen maçı..Gol yollarında sıkıntı yaşayarak lige başlayan Madrid yavaş yavaş açılmış durumda ve oldukça formdalar..Zlatan,Robinho,Pato,Ronaldinho gibi isimlere sahip Milan'ın ofans gücüne dikkat etmek gerekir..Oldukça zevkli geçmeye aday maçın favorisi tabiki Real..Grubun diğer maçı ise Ajax-Auxerre --> Ajax'ın favori olduğu maçın grup 3 mücadelesi olması ayrı bir önem katıyor bu maça..3. ve 4. haftada oynanacak maçlar sonunda sıralama netleşir diye düşünüyorum ve Avrupa Ligi için daha şanslı gördüğüm Ajax'ın Fransız rakibini evine puansız göndereceğine inanıyorum..

H grubunda 1-2 maçında Arsenal-Shaktar --> Cl'de grup maçlarının en başarılı 1-2 takımından biridir Arsenal..Ortalamaya bakılsa 14-15 puan rahat çıkar Londra temsilcisinin..Sakatların yavaş yavaş iyileşmesi,Theo'dan sonra bugün de Cesc'in kadroda olacak olması ve maçın Londra'da olacak olmasıyla favori Arsenal.. Braga-Partizan --> Portekiz temsilcisi Braga ilk 2 maç sonunda grubun zayıf halkası olduğunu gösterdi performansıyla..Gol atamadan 9 gol yiyen Portekiz temsilcisi evinde ilk golünü atıp ilk puanını kazanmak isteyecektir..Partizan'ın mücadeleci oyununu düşünürsek zevkli bir naç bizi bekliyor demektir..


Gelelim bahis önerilerine..Moskova-Chelsea maçı için önerim iy 0 ya da alt..Real Madrid-Milan maçı..1..Arsenal-Shaktar maçı 1..Braga-Partizan maçı iy 0..Marsilya-Zilina maçı üst..Ajax-Auxerre maçı 1..Roma-Basel maçı 2-3 gol..Bayern-Cluj maçı 1/1

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...