15 Eylül 2011 Perşembe

Siftahı Yaptık..1-0

Ordu maçının üzerinden 3 gün geçti..Evdeki pc gümelyince işte de yoğun olunca yazısı biraz gecikti haliyle..Ancak geç de olsa bir şeyler karalamak lazım değil mi ama..

Ordu maçında aslında takımdan daha istekli bir futbol bekliyordum..Yazın yaşadığımız olaylardan sonra takım motive olup gerekli yerlere gerekli mesajı verir diye düşünmüştüm..Yanıldım..

Evet takımın hücum açısından önemli 2 topçusu sakatlıkları yüzünden oynamadı..Emre orta sahadaki pas alışverişini düzenlerken Gökhan da sağ kanattan hücuma verdiği destekle takımın genel olarak ileri çıkışını sağlıyordu..Doğal olarak bu 2 eksiklik ve yerlerine oynayan oyuncuların hücum performanslarının kısıtlı oluşu maç boyu sıkıntı yaşamamıza neden oldu..Ancak eksiklikler bahane olmamalıydı..

Yine de rakiplerin hemen hepsinin puan kaybettiği haftada kazanmak takıma moral oldu..Galibiyet , iç saha maçlarında gol yememe rekorlarımızı 1 maç daha ilerletmiş olduk..

Yeni transferlerimizden Ziegler ve Bienvenu maçta forma giydiler..Ziegler 90 dakika boyunca sahada yer aldı..İlk maçı olduğu için net bir şey söylemek zor , ancak Santos'a göre daha düz bir topçu olduğunu söyleyebilirim..Olumlu tarafı ise oyundan anlık kopmaları yok..Rakibini kaçırsa bile Santos gibi bırakmıyor ve takibe devam ediyor..Bienvenu ise oyun tarzına uygun skor ve dakikalarda oyuna girdi ancak onu besleyecek oyuncular sahada yoktu..

Son olarak gol sonrası Cristian'ın yaptığı hareket harikaydı..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...