5 Kasım 2011 Cumartesi

Sİvas 2 - Fenerbahçe 0 ..

Dün sahada tanımakta zorluk çektiğimiz , bir daha görmek istemediğimiz bir takım vardı..Haftalardır , aylardır devirmedik rakip bırakmayan , skor ne olursa olsun sahada mücadeleyi bırakmayan ve asla pes etmeyen Fenerbahçe yoktu dün Sivas'ta..Maçı izlemeye başladığım 20.dakikadan itibaren ileri çıkışlarda zorlanan , o meşhur pas trafiğini gerçekleştiremeyen bir takım vardı..Ne ileri adam gibi çıkabiliyorduk ne de savunmayı düzgün yapıyorduk..

Evet yediğimi golün başlangıcı ofsayt doğrudur..Ancak o gol olmasa bile gol geliyorum diyordu zaten..Yobo hariç dün sahadaki hiçbir topçumuzu tanıyamadım..Orta saha iki yönlü de çalışmayıp iflas edince takım durdu dün resmen..Alex yokken ne oynayacağımızı bilememenin de vermiş olduğu etkiyle oldukça kötü bir Fenerbahçe izledik..Buna karşılık çok iyi bir Sivas vardı sahada , onları da tebrik etmek gerekir..

Ya maç günü ya da ondan önceki gün Caner bek oynadığım zaman ileri çıkamıyorum , sıkıntı oluyor vb laflar söylemişti..Ne demek istediğini dün çok iyi gördük..Haftalardır takımın en iyi topçusu olan Caner dün oldukça silikti..Maçın sonlarına doğru yeter be deyip ileri çıkmasıyla takım nasıl kıpırdadı gördük..Pas trafiğine yön vermesini beklediğimiz Emre ve Sezer dün kötüydü..Pas yapamayan bir Fenerbahçe'nin zaten kazanma şansı yok..Stoch'a gelirsek..Bence tehlike çanları çalıyor kendisi için..Taraftarın çoğunda kredi notu hızlı bir şekilde azalıyor..Umarım kendisine gelir..

Pek maç kritiği yapılcak maç değildi..Oynamadığımız futbolu anlatmaya gerek yok..Sadece Aykut Hoca Uğur'u bek yapıp Caner'i önde mi bıraksaydı acaba demeden duramıyorum..

Sonuç olarak seri sona erdi..10. hafta sonunda hala lideriz..İnanıyorum ki liderliği sezon boyunca sürdüreceğiz..Bize 27 haftadır kaybetmek nedir unutturan topçularımıza kendim adıma teşekkür ederim..Ne olursa olsun kaybetmek futbolda var , o yüzden sonuca takılmamak gerekir..

1 yorum:

firatimo dedi ki...

Stoch ve Bienvenu daha konsantre bir oyun oynamaz daha çok çalışıp üstüne koymazlarsa silinip gitmeleri kaçınılmaz gibi gözüküyor. Oyun sinir bozucuydu gerçekten de. Bir de bizim bu Gökay'a n'oldu abiler, nerelerde bizim genç oyuncular filan?

UnionClub

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...