7 Mart 2012 Çarşamba

Rüya Yarım Kaldı.. Arsenal 3 - Milan 0..

4-0 lık ilk Milan maçının ardından Fa Cup'ta da Sunderland'e 2-0 yenilip elenince sezon için dibe vurmuştu Arsenal..Ligde şampiyonluk yarışından haftalar önce uzaklaşan , 2 yerel kupadan da elenen Arsenal Cl'de de ilk maçını deplasmanda 4-0 kaybetmiş ve elenmeye çok ama çok yakındı..

Bundan 10 günce Wenger iyice sorgulanmaya başlanmış , istifa etmeli sesleri iyiden iyiye yükselmişti..Bu kadar sorunlu ve sıkıntılı çıkmıştık Tottenham maçına işte..Üstüne 2-0 da geriye düşününce tamamen dip yapmıştık maçın yarım saatlik dilim sonunda..Ne olduysa ondan sonra oldu zaten..30 dakikada 5 gol atıp maçı 5-2 kazandık..Öyle harika top falan da oynamadık yani..Üstüne yine çok iyi oynamadan Liverpool'u deplasmanda 2-1 yendik..4-0'ın rövanşı öncesi takım iyice morallenmişti..Ama bu yetecek miydi..

Maç öncesi bu iş bitti diyen çok insan vardı..Umudum çok azdı benim de..En çok isteğim takımın ne olursa olsun mücadele etmesi ve skoru kabullenmeden oynamasıydı..

İlk devrenin bitiş düdüğü çaldığında hemen herkes ne oluyor lan modundaydı..Devre skoru Arsenal 3 Milan 0 olunca bu durumda olmak normaldi zaten..Kaçırdığımız 2-3 de net pozisyon vardı ayrıca Milan'ın 1 net pozisyonuna karşılık..Kale arkasındaki 2 taraftarın maç başında açtığı ''we believe'' pankartındaki inanca devre arasında milyonlarca Arsenal taraftarı da eşlik ediyordu statta , evinde , işinde..

Rüya gerçekleşmedi ama..Rvp'nin kaçırdığı inanılmaz pozisyon dışında üretken olamadık 2.yarı..Zaten takım 60dan sonra yorgunluktan pek top yapamadı..Orta saha çökünce takım da yavaş yavaş etkisizleşti..Yedek kulübesine ben bakmak istemedim , düşünün Wenger ne hissetmiştir..Chamakh mı maçı kurtaracaktı yoksa genç Oğuzhan mı..Hem şanssızlıklar hem de transfersizlik benchi çok zayıflatmıştı..Dün gece de en çok bunun eksikliğini hissettik zaten..

Ne olursa olsun suç yine topçularda..Sen ilk maç biraz mücadele etsen maç asla 4-0 olmazdı..Sonuç olarak bir CL sezonunu daha finali göremeden kapatmış olduk..

Son 3 önemli maçı 10 gol atıp kazandık..Takım morallendi ve güven kazandı..Man City maçına kadar ligdeki tüm maçlarımızı alacak güçteyiz..Artık hedef ilk 4ten çok ilk 3 olmalı..Sonrasını ise sene sonunda konuşuruz..

Son olarak..Bu takım bırak kupa kazanmayı vasat bir orta sıra takımı dahi olsa gururla desteklemeye , taraftarı olmaya devam edeceğim..


Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...