21 Mayıs 2012 Pazartesi

Deplasman Tribününe Dokunma..

Disiplin talimatındaki madde ne durumda şu an bilmiyorum ama seyircisiz oynama cezası verilen maçlar için umarım artık bayanları ve çocukları kullanmaz Tff..Yalan yok daha önceleri böyle olmasını destekliyordum ama bu sene maçlardaki ortamları gördükten sonra aman diyorum..

Kadınlarımız ve çocuklar çok güzel desteklediler Fenerbahçeyi..Her maça koştular , rekorlar kırdılar..Ama maçtaki uğultular ve çığlıklar için aynı güzel düşüncelere sahip değilim..

O yüzden aman diyorum..



Hem bu ceza bizde de bir rahatlığa sebep oluyor..Nasılsa kadınlar gider vs diyoruz..Sonra ceza üstüne ceza..

Caydırıcı özelliği kalmadı yani..



Bu yüzden daha sert bir ceza lazım..O da belli aslında..Cezalı maçlarda sadece ceza alan takımın taraftarı içeri giremeyecek , diğer takımın taraftarı yerini alacak statta..Misal Fenerbahçe ceza aldıysa Fenerbahçe - Bursa maçında Bursalılar tribünde olacak , biz ise içeri giremeyeceğiz..

Gerçek ceza budur..Caydırıcı da olur..En azından küfür ya da 2 pet şişeden ceza almaktan çekiniriz..Ceza alacaksak da son maçtaki gibi olaylardan alırız..

2 yorum:

firatimo dedi ki...

Resim öldürücü olmuş :D

Mert Oktay dedi ki...

Bence o öne sürdüğün cezada caydırıcı olmaz doktor.Naısl olsa bi şekilde içeri gireriz denerek maça dahil olunur.Misal Belediye ile yapacağımız maçta cezalıysak zaten 100 kişiden fazla olmayan Belediye taraftarının arasına taraftarımız illaki sızacaktır.Yapılan uygulama değişmeli.Aslında uygulama değil ADI değişmeli.Çünkü bu bir za değil.Hollanda bununla ilgili şu yorumu yaparak reddetti ve başka bir uygulamaya gitti.Bizdeki uygulamayla ilgili 'İnsan haklarının kadın-erkek eşitliği maddesine aykırı olduğu için bu uygulama statlarımızda uygulanamaz.' dediler.Ne de güzel demişler.Yapmamız gereken Hollanda'daki gibi 6 tane 14 yaşaltı çocuğa 1 yetişkin düşecek şekilde düzenlemek.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...