15 Ekim 2010 Cuma

Cesc Fabregas ve transferi hakkında..

Yaklaşık 2yıldır neredeyse ayda bir Cesc-Barcelona haberi  çıkıyor Ada basınında ya da İspanya'da..Barcelonalı futbolcuların yaz boyu Cesc bizde oynamak istiyor ama bunu söyleyemiyor tarzı açıklamalarını hemen hepimiz hatırlıyoruz..Villa,Xavi,Puyol gibi isimler hep Cesc hakkında konuştalar..Sırf onlarla kalsa iyi tabi..Fabregas da sağolsun ara sıra bu konuda demeçler verdi..Arsenal gibi bir takımın kaptanı olan bir oyuncunun dikkat etmesi gereken konulardan biridir transferi..İngiliz basını ve internet sitelerine düşen habere göre İspanyol sitesine (cope.es) konuşöuş Cesc..Aradım ama İspanyolca sorun olduğundan linki bulamadım..Barcelona'da oynamanın çocukluk hayali olduğunu ifade etmiş..Yani adam ufaktan beni bırakın diyor..Yani 2-3ayda bir bu konuların açılması beni çok rahatsız ediyor..O bölgede oynadığında gayet başarılı olan Nasri ve genç Wilshere varken Cesc'in satılması bizi çok olumsuz etkilemez sanırsam..Madem bu kadar çok istiyor çocukluk hayali olan takımda oynamayı gitsin o zaman..Yok kalıp formanın hakkını verecekse ve 2. babam dediği Wenger'e borcunu ödeyecekse biraz susmalı artık kaptan..

3 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Fabregas bu konuda masum. Özellikle dünya kupası bitti biteli adamı bi türlü rahat bırakmadılar. Her maçtan sonra roportajlarda yok fabregas barça hakkında ne düşünüyorsun diye sorular soruluyorsa adam ne yapsın, ne yapabilir ki ?
özellikle transfer döneminde puyol mikrofonu eline alıp wengere giydiriyor. bırakın adamın kendi tercihi puyolu ne ilgilendirir ?
fabregas bu konuda tamamen günah keçisi. kendi kendisine barça muhabbeti yapacak olsaydu şu an bu takımda kalmak yerine hayalinin peşinden koşardı. wengere olan borcunu ödemeden gideceğini de düşünmüyorum.
ayrıca fabregasın yerine jack ve nasri demişsin. fabregas yokken bu takım gerçekten bir hiç. bunu gerek chelsea maçında gerek wb maçında gördük. zaten 1-2 yıl içinde jack fabregasın yerini aldığı zaman her iki tarafta rahat bir şekilde istediğini yapacak. jack nasri ya da herhangi başka bi isim onun yerini asla şu sezon dolduramaz. anca anca bunu xavi yaparsa yapar. çünkü gerçekten herşeyin onun üzerine kurulu olduğu ve o yokken herşeyin saçmalandığı bir arsenal izliyoruz. o yoksa arsenal yok. bu kadar açık. rahat bırakılması gerektiğini düşünüyorum, o ortam sağlandığında da neler yapacağını görmek çok eğlenceli olacak.

dr imperius dedi ki...

wba ve chelsea maçlarında cesc'in oynaması durumu değiştirmezdi bana kalırsa..Bizim sıkıntımız pozisyona girmemek değil,girince atamamak ve kolay gol yemek..Cesc'i güzel bir fiyata satarsak adam gibi bi kaleci ve forvet alırsak sıkıntı yaşamayız..

Barcelonalı oyuncuların yaz boyu acıklamalarında Cesc'in sucu yok evet,ama 2-3 gün önce ispanyol sitesine konusuyor kaptan ve barca benim hayalim diyor...Ne geregi var bu söylemeye şimdi durup dururken..Dandik bi takımda oynamıyor oynadıgı takım Arsenal ve burada kaptan..Bİraz daha dikkat etmesi gerek söylediklerine..Ayrıca Wilshere ve Nasri bence bir şekilde yoklugunu aratmaz kaptanın yeterki gelen para düzgün değerlendirilsin..

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...