1 Haziran 2011 Çarşamba

2011-12 Deplasman Mesafesi..

2010-11 sezonu 10 gün önce sona erdi , yani oldukça taze..Şampiyonluk kutlamaları hala akıllarda..Ancak geçtiğimiz yıllardan farklı olarak transfer sezonuna hızlı girilmesi hemen 2011-12 sezonunun konuşulmasına sebep oldu..En azından benim çevremde durum böyle..Hemen her gün yapılan kombine muhabbetleri artık miladını doldurup yerini deplasmana bıraktı..


Evet yanlış duymadınız şimdiden deplasmanı konuşmaya başladık arkadaşlarla..Nereye ne ile gideceğimiz , lige yeni çıkan takımların bulunduğu şehirlerde var olan tanıdıkları nasıl kullanacağımız konuşulmaya başlandı şimdiden..Ve bu senenin olmazsa olmazı 3 deplasman belirlendi..Trabzon - Ordu - Mersin..



İstanbul , İzmir , Konya takımları yerine Mersin , Ordu , Samsun geldi Süper Lig'e..Yaklaşık 1300-1400 km daha fazla yol yapacak İstanbul tayfası bu sene..Bir de konuşulan Süper Kupa maçının Erzurum'da yapılacağı..O da olursa ekleyin listeye bir 1224 km daha..

Şimdiden bu heyecanı duymak güzel..İstanbul dışında deplasman yapmak güzel..Aşkımızı anlatmaya gitmeye kısmetse Temmuz sonu Ağustos başında başlayacağız..

Kaynak :http://www.illerarasimesafe.com/

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...