14 Haziran 2011 Salı

Sessizlik Can Sıkıcı..

Yaklaşık 2-3 hafta önce Arsene Wenger bu yaz transferde meşgul olacağız yani hareketli günler geçireceğiz demişti..Benzer açıklama yönetim katından da geldi..Yoğun olacağımızı umuyorum şeklinde bir açıklama transfer sezonu için..

Bu açıklamalar umut verici..4-5 yıldır transfer sezonunda pek aktif olmayan genelde genç ve ucuz isimlere yönelen Arsenal ve Arsene Wenger 'den taraftarın beklediği şey hem sayıca hem kalite olarak fazla transferler..

Özellikle 2011 boyunca burada gidebilecek oyuncuların isimlerini yazdım..Bendtner , Denilson , Rosicky vs ilk akla gelen isimler..Gördüğümüz ve Wenger'in de gördüğünü umduğumuz nokta artık bu oyuncuların beklenilen katkıyı veremeyeceklerinin belli olduğuydu..Yani oyun olarak bir level daha üste çıkabilecek isim değiller bu oyuncular..Artık bunların yerine hem yıldız adayı oyuncular alınlaı hem de kalitesini ispat etmiş nokta transferler yapılmalı diyoruz demeye de devam edeceğiz..

Kaliteli isimler var kadromuzda..Rvp , Cesc , Nasri , Song , Theo , Vermaalen vs gibi..Temeli bu oyuncular üzerine kurup eksik olan noktalara doğru isimler alınmalı..Stoper , orta saha , forvet ve kaleci ilk akla gelen takviye isteyen mevkiler..

Hadi ülkemizdeki takımların ülke ve lig sorunu var..Yani transfer ederken yabancıları geride başlıyorlar yarışa..Peki ya Arsenal..Böyle sıkıntı yok..1-2 senedir para sıkıntımız da yok..Ücret desen Real , Man City , Chelsea kadar olmasa da hemen her oyuncuya istediği paraları verebilecek düzeydeyiz..Peki ya o zaman neden hala transfer yok..Meşgul olcaz dediğiniz görüşme yapıp sonuç alamamak mı..

Açık konuşalım..Wenger'in son şansı..En az 4-5 kaliteli takviye olmazsa bu sene ilk 4 de zor arkadaşlar..Ben beklerdim ki lig biter bitmez belirlenen isimlere teker teker imzalar arttırılsın..Umarım bir sezon daha kayıp olmaz..Yoksa kabul edelim ki Cesc ve Nasri yuvadan uçar biz de 5 sene öncesine yani herşeyi sıfırladığımız yere döneriz..



Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...