17 Haziran 2011 Cuma

Varan - 4 Sezer Öztürk..

Yerli oyuncularımızın kalitesini ve sayısını arttırmaya yönelik bir transfer daha..Eskişehirspor formasını giyen Sezer Öztürk Fenerbahçemizde..Yedek kalması kesin olsa da kadro derinliği açısından nokta transferlerden biri tecrübeli oyuncu..

26 yaşında Sezer..Almanya'da futbol eğitimi almış biri..2006 yılından beri ülkemizde Manisaspor ve Eskişehirspor forması giyen Sezer 100ün üstünde maça çıktı bu takımlarda..Teknik kapasitesi yüksek , şut atmayı seven biri..Tek ve en büyük sorunu dengesiz yani biraz disiplinsiz olması bence..Frikik atmak için takım arkadaşıyla kapışıp , kendi kullanmayınca atılan gole bile sevinmeyen biri..Olur böyle yanlışlıklar diyip Aykut Kocaman'a bu konuda sonsuz güven duyduğumu da eklerim..

Bir röpörtajından en beğendiği topçu için Emre ismini vermişti Sezer..En beğendiği futbolcu ile yan yana oynayacak , bu şansı umarım iyi kullanır..Almanya'da aldığı eğitim üzerine Ersun Yanal ile Manisa'da gelişimi sürdüren ve Es Es'te pişen bir topçu..Umudum fazla kendisinden..

Ön tarafa artık takviyeye gerek yok bence..Semih de kaldı..Şu an öncelikle yapılması gereken orta sahaya bir takviye..Cristian kalacak deniliyor..Selçuk'un milli takımdaki performansı aslında iyiydi..Cristian da son haftalarda olumlu performans sergilemişti..Ancak yine de 3 kulvar derin rotasyon ister ve bu yüzden 1 takviye daha şart..

Gurbetçi oyuncu ısrarım devam ediyor bu arada..Mutlaka 2-3 gurbetçi genç oyuncu almamız lazım..Özellikle sol bek bulursak nefis olur..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...