14 Aralık 2011 Çarşamba

-27..

3 Temmuz ve sonrasında televizyonlara çıkıp bas bas bağırdılar Fenerbahçe küme düştü diye..O kadar kesindi ki herşey onlara göre verilecek hapis cezaları , kulüplerin alacağı cezalar falan hep belliydi 5 ay önce..

Amaç belliydi..Kamuoyunda yankı uyandırıp destekçi bulmak..Bir de baskı yapmak bize..Durum o kadar vahim görün , sonra verilecek cezalara dua edin der gibi..Bekledikleri olmadı..Sağlam direndik..Ya aklanıp çıkarız dedik ya da küme düşeriz dekoder Nihat dışında..Hala da aynı fikirdeyiz..Eğer aklanamazsak düşelim..Tamam mali tablo yerlerde olacak ama para bu süreçte en son sıkıntımız olsun arkadaş..

Şimdi de eksi puan mevzuları başladı..Baksanıza bugün satılmış medyanın internet sitelerine..5 ay önce küme düşüren medya şimdi eksi puana düştü..Kaç maçta şike kaç maçta teşvik yaptığımız bile belliymiş onlara göre..-27 puanı dayamışlar bize akıllarınca..

Yersek..

Fenerbahçe'nin olduğu yer Süper Lig'tir dediğimizde bizle dalga geçenler vardı..Görsünler yöneticilerinin uğraşlarını..Biri tribünlere oynuyor şu an ama ödü patlıyor bizim düşmemizden..O da biliyor maddi olarak batacaklarına..

Canları cehenneme..

Aklanacağımıza inancımız hala var..Ama olur da tersi olursa ligde kalmak için çırpınan olursa bizden şunu bilsin ki bu taraftarın bedduası tutar aga..Deneme derim sana..Sırf diğerlerinin bütçeleri bozulmasın diye - puan alıp ligde kalacaksam başlarım ben düzene..

Taraftar her habere , her saçmalığa , tehdite direndi..Geri adım atmadı..Siz de atmayın..Onurumuzu milyon eurolar ile ayaklar altına çalışmayın , ezilen siz olursunuz..


Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...