13 Aralık 2011 Salı

Deplasman Günlüğü..Bursa 0 - Fenerbahçe 2..

Öğlen 2 gibi Suadiye'den yola çıkıp 5 dakika sonra Bostancı'da mola veren bir grubun Bursa yolculuğu siz de tahmin edersiniz ki kısa sürmezdi , sürmedi de..En geç giden otobüs bizdik Bursa'ya..Bekletilmeden parka girdiğimizde saat kaçtı pek farkında değildim..Kısa bir giriş sırası sonrası ( hak yedik biaz ama olsun ) içeri girip tribündeki yerimizi aldık...

İstanbul tayfası 6-7 otobüs 2-3 de minibüs ile gelmişti Bursa'ya..P.Tesi olmasına rağmen katılım iyiydi Bursa'ya..Hakkını verelim Bursaspor'un taraftar yanlısı fiyat politikası da bunda büyük etkendi tabiki de..

Özellikle ilk yarı çok sağlam tribün yaptık..Son 4 yıldır Bursa'da resmen şov yapıyoruz zaten ki bunu da bizim kadar Bursa taraftarı da söylüyor..2. yarı biraz durgunlaşsak da 70.dakika sonrası yine havaya girip inlettik Bursa'yı..

Maç sonu bekleme süresi yine her zamanki gibi 40-50 dakikayı buldu dün akşam..Çıkışta anladık ki yolları tutmak için bekletmiş polis bizi..Baya tedbri almışlardı ama geçen yıl ki Eskişehir deplasmanı kadar sağlam değildi tedbirler..

Orhangazi'de meşhur Köfteci Yusuf da durup karın doyurma işlemini de yaptıktan sonra gece 3 gibi eve yorgun ama mutlu döndük..



Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...