30 Ocak 2012 Pazartesi

1000. Galibiyet.. Fenerbahçe 2 - Miy 1..

Soğuk havaya rağmen 40 bini aşkın taraftar dün Saracoğlu tribünlerindeki yerini almıştı..Kar yağışıyla birlikte hem tribün hem de takım havaya girmiş gibiydi..Maçın başlamasıyla birlikte takımımız Miy kalesine saldırmaya başlarken tribün de müthiş bir coşkuyla bağırıyordu..

Baskımız ve sağlı sollu ataklar etkisini hemen gösterdi ve golü maçın başında bulduk Bienvenü ile..Sene başından beri ısrarla savunduğum adam sonunda beni haklı çıkaracak oyunu sergiliyordu sahada..Basıyor , ikili mücadelerde ayakta kalıyor ve pozisyona girmeye çalışıyordu Kamerunlu oyuncumuz..Kimisi Sow etkisi kimisi bugün Dr imperius için oynuyor derken işin aslını öğrendik twitter sayesinde..Ailesi gelmiş bizimkinin..Bilsek böyle oynayacak her maça çağırırız ailesini..

Gol sonrası devre sonuna kadar skoru 3-0 , 4-0 yapabilecek pozisyonlar bulduk..Stoch'un harika golü hariç değerlendiremedik hiçbirini..Devreye 2-0 önde girdik ve belkide ilk yarılar açısından sezonun en pozisyonlu ve en rahat maçını izledik..Biz iyiydik evet ama Miy de çok kötüydü doğruya doğru..

İkinci devre ise alıştığımız gibi kontrollü oyunu abartan ve beklenmedik baskı yiyen bir Fenerbahçe vardı sahada..Net pozisyonlar vermesek de yediğimiz baskı sonucu yine basit bir gol gördük kalemizde..2-1 sonrası takım biraz canlansa da 3. gol gelmedikçe geride kalan her dakika sıkıntı yaşadık..Bienvenü-Semih değişikliği ile ileride top tutmayı amaçlasak da bunu da başaramayınca bir maçı daha stres yaşayarak bitirdik..

Takıma gelince..Kötü diyeceğim kimse yoktu..Süper diyeceğim de..Sadece Bienvenü ve Özer bizi şaşırttılar..Özer'in maç boyu her yere koşması dışında sade ve basit oyunu tercih etmesi takıma katkısını baya bir arttırdı..Pas hataları yapmadı mı , evet yaptı..Ama hatasız oynayan hangi oyuncu var ki..Özer'i oyundan çıkarken yuhlayanlar maçı izlediklerinde utanırlar diye düşünüyorum..

Çok iyi değiliz ama istekli olunca nasıl etkili takım oluyoruz herkes bir kez daha gördü..Uzun zaman sonra sahalara dönen Sezer'in bir kez daha sakatlanmasına üzüldüm..2011-12 sezonu onun için kötü başladı ve ne yazık ki öyle de devam ediyor ne yazık ki..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...