17 Ocak 2012 Salı

Deplasman Günlüğü..Manisa 1 - Fenerbahçe 2..

Eksiklerle başladık Manisa yolculuğuna..Son dakika sürprizleri ve ağır geçen Pazar akşamı sonrası otobüste boşluklar olsa da neşemiz yerindeydi yolculuk boyunca..Yola erken çıkmanın da verdiği rahatlıkla bol molalı yolculuk yaptık bir kez daha..Akhisar'a 3 gibi gelip 5.30a kadar orda kaldıktan sonra stada gitmek üzere yola çıktık ve 6.15-20 civarı stat çevresinde olduk..

Güzel bir kalabalık vardı Manisa'da..Yine kapasiteden fazla taraftar vardı bizim tribünde..Hafta içi olmasına rağmen ilgi büyüktü..Maçın İzmir'e yakın olması da ilgiyi arttırdı tabi..Münferit gidinler dışında İstanbul'dan 4-5 otobüs gitmemiz de hafta içi olmasına rağmen güzeldi..Gerçi hafta için deplase olmaya alıştık..

Ben tribünü pek beğenmesem de maçta sosyal medyadaki yorumlarda hemen herkes çok iyiydi diyordu..Bir kopukluk vardı tezahüratlarda , gerçi her şeye rağmen bir kez daha en kral deplasman tribününe sahip olduğumuzu ispatladık dosta düşmana..

Hafızam beni yanıltmıyorsa uzun bir zaman sonrası maç sonrası yine futbolcularla karşılıklı tezahürat yaptık..Geçen sene 2. yarı her deplasman maçının bitimi sonrası tribüne gelip bizimle bereber ''bu dünyayı yakarız'' tezahüratını söylerlerdi hepinizin bildiği gibi..Müthiş kenetlenme örneğiydi bu ve bunu yine görmek güzel oldu..

Dönüş ise maceralı geçti bizim için..Kapanan yollar ve kar yağışı sonrası tam 11 saatte döndük Manisa'dan..Bursa'da kar yüzünden beklerken bile yapılan muhabbet Karabük deplasmanı tarihi üzerineydi..Ne olursa olsun aşkımızı anlatmaya devam edeceğiz tüm Türkiye'ye..Karabük'te görüşmek üzere..

Son bir not..20-30 kişi grup kurup tribünde başkalarına tribüncülük öğretmek kimsenin haddi değil..Hele ki bunu küfür vs ile birleştirip insanlara hakaret ederek..''İstanbul'' tayfası herkese örnek olmalı..2 kişi gelen de , 20 kişi gelen de..


Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...