30 Ocak 2012 Pazartesi

Rahat Maç İzlemek mi..

Fenerbahçe neyse Arsenal de aynıdır benim için..Sempatiden öte Arsenal-Fenerbahçe maçlarında tarafsız kalmadır benim taraftarlığım..Neyse bunları geçelim..

Benim gibi hem Arsenal hem Fenerbahçe'yi destekliyorsanız iyi bir kalp-tansiyon doktoruna ihtiyacınız var demektir..


Dün oynanan Arsenal - A.Villa maçının favorisi Arsenal'di..Ancak gel gör ki ilk yarı 0-2 Villa lehine bitti..Haberi alınca sinirler zıpladı doğal olarak..Fenerbahçe maçında olduğumdan pek takip edemedim skor dışında maçı ve en kötüsü de buydu..Arsenal maçından ümidi kesmişken Fenerbahçe ilk yarıda şiir gibi top oynuyordu..Pozisyonlar , baskı , goller ve 2*0 lık sonuç devre sonunda bizi rahatlatıyordu..Bu sırada Arsenal maçından da dakika ve skor alıyorduk..3-2 Arsenal..45 dakika önce bozuk olan moral birden tavan yapıyordu..İnanılmaz bir rahatlama oldu..Arsenal 0-2den maçı çevirmiş ve Fenerbahçe de 2-0 öndeydi..

Günün böyle rahat bitmesi bize tersti..Miy'in golü sonrası rahatlama yine yerini strese bırakıyordu..Neyseki maç 2-1 bitti de rahatlam hissi 20.50 gibi bir kez daha hakim oldu vücuduma..

İşte böyle..Arsenal ve Fenerbahçe'ye destek veriyorsan rahat maç yok arkadaş bize..0-4 den 4-4 biten Newcastle - Arsenal maçı da bunun en güzel örneği..He bir de Fenerbahçemizin geçen seneki maçları..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...