6 Ocak 2012 Cuma

Yoruldum..

Fotoğraf dün gece sosyal medyada paylaşıldı..İlker Paşa'nın Fenerbahçe Kulübü'ne yaptığı ziyaretten bir kare..

Hem Aziz Yıldırım hem de İlker Başbuğ an itibariyle tutuklu olarak cezaevlerindeler..2si de inandığım değer verdiğim insanlar..Suç işlediklerine inanmamakla birlikte eğer suçlu oldukları ispatlanırsa hayal kırıklığı yaşayacağım ama asla affetmeyeceğim 2 insan..

Tsk sempatizanı değilim..Ama İlker Paşa'yı ayrı seviyorum..Görev süresi boyunca kurumunu ve silah arkadaşlarını savundu hep..Özellikle Oruç Reis Fırkateyn'indeki konuşma hala hafızalarda..Ne demişti Paşa..

TSK'ya karşı planlı haksız şekilde psikolojik harekat yürütenlere diyorum ki; bulunduğunuz yer doğru değil.

Biri ihalelerden çekilmeyerek baskıya direnen iş adamı ..Diğeri ise rejimin sıkı savunucusu..Yani ikisi de hükümete ters düşen insanlar..Dediklerini hay hay deyip kabul etmeyen insanlar..İşte bu yüzden içerideler..

Aslında savcı  açık yürekli olup bu fotoğrafı delil olarak sunsaydı keşke..Mustafa Kemal'in fotoğrafını taşımaları yeterli suçtu onlar için..Detaya gerek yoktu..

Umarım en kısa zamanda ikisi de aklanarak çıkar..Yoksa bu yaşadığım hayal kırıklıkları ile pek inancım kalmayacak bu ülkeye..

Son olarak..Ankara'da askerlik yaparken İlker Başbuğ'un ara ara birliğimize gelmesi nedeniyle alarm moduna geçerdik..Erken kalk , temizlik yap vs gibi..Söylenirdim ulan bu ne iş diye..Pişmanım..Şimdi olsa sabah akşam gel derdim Paşam..İnan..

1 yorum:

ben buradayim dedi ki...

yorulma, yorulmayalim, yorulmayacagiz!

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...