11 Temmuz 2011 Pazartesi

Fenerbahçe Sevgisi..

Yüzlerce araba , 15 civarı otobüs ile çıktık dün yola..Dışarıdan bakılsa şampiyonluk yolunun en önemli deplasmanına gidiyor gibiydik..Ancak Temmuz ayının sıcaktan öte gününde taraftarı yollara düşüren bir maç falan değildi , takıma destek vermek amaçlı kamp ziyaretiydi..

Otobüste tezahürat vardı , makara vardı , alkol yine vardı , sohbet yine vardı..Ekip yine sağlamdı..Ancak bu sefer puan hesapları , nasıl oynarız sohbeti yerine olayları konuşuyorduk..Fark buydu..



Tesis yolu oldukça kötü..Köylerden geçerken dar yollardan geçiyorsunuz..Otobüsle çıkışımız oldukça uzun sürdü bu yüzden , diğer otobüsler de bu sıkıntıyı yaşadı ve hesaplanan süreden 1 saat kadar fazla zaman kaybı oldu bizim için..Daracık yollardan geçerken hem takımla kucaklaşmanın verdiği sabırsızlık , tesisler için duyulan merak vardı hepimizde..Bir de ufacık kardeşlerimizin yoldan geçerken bize gösterdikleri sevgi gösterilerinin sevinci..Kimi bayrak sallıyordu , kiminde atkı vardı kimi ise defter sayfasını sarı laciverte boyamıştı..

Basına ciddi tepki vardı dün..Görevli muhabir , kameramanların bir suçu yoktu elbette ama çalıştıkları kurumlara tepki olduğundan olan onlara oldu ne yazık ki..





Fazla kalamadık orada..Yarım saati geçmemiştir..Dağınık olduğumuzdan ben omuzlara alınan Dia dışında topçu göremezken arkadaşım futbolcularla fotoğraf bile çektirmiş..Ne olursa olsun ben dün oradaydım ya o bana yeter..Hocamıza ve topçulara yalnız değilsiniz mesajını vermiştik , bundan ötesi var mı..



Bizden önce orda olan arkadaşlarım Aykut Kocaman'ın çok hırslı olduğunu söylediler 1-2 hareketini gördükleri için..Bunu duymak güzeldi..Şu süreçte en büyük şansımız Ayku Kocaman bence..

Dönüşte geç bile kalsak istikamet Cadde olacaktı..Oldu da..

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf herşeyin özeti bence..Kurban olurum la ben size !!


Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...