3 Temmuz 2011 Pazar

Gün Destek Günü..

Gece 1 büyük devirmiş 2-3 gibi yatmış ve sabah baş ağrısıyla uyanan biri olarak saat 9.30da aldığım Aziz Yıldırım gözaltında haberinden başka bir şey ayıltamazdı beni eminim..

Emre olayı sonrası bu sene daha konuşmazlardı diye bekliyordum..Ama yanılmışım..Geçen sezon 33. hafta sonunda Fb öndeyken lig şaibeli diyip 34. hafta sonunda Bursa şampiyon olunca lig temiz diyen zihniyetin Fenerbahçe şampiyon olunca hareketsiz kalacağını düşünmekle hata yapmışım evet..

Daha sadece gözaltına almalar olmasına rağmen televizyonda bizi küme düşüren , hesaplarımıza el koyduran , hapis cezası veren zihniyetlerin gazetecilerin ,  ortada iddianame bile yokken hemen İtalya örneklerini veren yayıncıların televizyoncuların , binlerin takip ettiği blog yazarlarının ''güneşli Pazartesiler için kara Pazar'' diyip renklerini belli edenlerin olduğu bir ülkede suçları bile açıklanmadan yıllarca hapiste yatan insanların olmasına şaşırmamalı..



3 Temmuz 2011 Fenerbahçe taraftarının kulübe bağlılığının 10 kat daha artmış olduğu ve kenetlenmenin daha da arttığı gün olarak geçsin tarihe..Gerisi hikaye boşverin..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...