14 Temmuz 2011 Perşembe

Yoruldum..

Herşeye zam gelir paramızın değeri azalır hafta sonu tuttuğun takım galibiyet alır unutursun..Kız arkadaşınla kavga edersin , ayrılırsın tuttuğun takım ezeli rakibini yener unutursun..Aylardır işsizsindir hayattan soğumuşundur hafta sonu maç olunca herşeyi unutursun..Annen oğlum git şurdan ekmek , x , y al der anne yorgunum dersin gitmezsin ama hafta sonu deplasman olunca 10-12 saatlik yolu çekmeye hazırsındır..

Devam..

Kombine almak için tatile çıkmazsın , deplasmana gitmek için harcamalarından kıstıkça kısarsın..Sırf kulübün para kazansın diye asla giymeyeceğin ürünleri satın alırsın..Takımına laf etti diye 20 yıllık arkadaşınla kavga edersin , küsersin..

Futbola , takımımıza olan tutkumuz , sevgimiz böyle bizim..Çoğumuzun en büyük zevki..

İçine ettiler zevkimizin..Buna kim sebepse Tanrı hepsinin belasını versin..Yeter arkadaş 10 gündür yaşadıklarımız..Şu an transfer konuşmamız lazımdı bizim..O niye alınmadı bu niye hala kadroda dememiz lazımdı..Yakında çekilecek fikstürü merak etmemiz lazımdı..Ay sonu Erzurum'a nasıl gideriz diye plân yapmamız lazımdı..Ama yapamıyoruz..Aklımıza bunların hiçbiri gelmiyor , gelemiyor doğal olarak..

Şimdi gündem ne zaman karar alınacak , Tff ne yapmalı , savcı niye belge vermiyor , ulan bu iddialar doğru mu , cemaatin parmağı var mı , neden bu kadar beklenildi bu operasyon için..Hepimiz bir teori yazıyoruz , savunuyoruz - suçluyoruz..

Yeter arkadaş..Milyonlarca insan kafayı yemeden bitirin bu işi..

Taraftarın derdi düşmek , avrupaya gidememek , kadronun bozulması vs değil..Sadece hayal kırıklığı..Yaşadığımız onca sevincin , heyecanın , üzüntünün , emeğin  boşa çıkması bizi üzer..Yoksa yemişim ligini , kupasını..

Ben gidecek kupaya , paralara yanmam..Antep maçında gelen gole duyduğum sevincin , Buca deplasmanında yaptığımız totemlerin , Sivas maçının son 5 dakikasında tansiyonumun tavan yapmasına yanarım..Yazık..

Çıkmış herkes ee şike yapmayan mı var , bunu hepimiz biliyoruz diyor..Demeyin abi daha fazla..Canımızı yakmayın nolur..Bırakın biz saf saf heyecan , sevinç , üzüntü duymaya devam edelim..


Yağmur, çamur , kar , kış demeden maça gelen teyzeme , amcama yazık..Onlara yapmayın bari bunu..


Hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada..Son sözüm de budur..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...