5 Temmuz 2011 Salı

Takıma Destek..

Çok şey yazmak isteyip bir şey yazamamak ne demekmiş öğrendim an itibariyle..20 dakikadır yazıp yazıp siliyorum ve baştan başlıyorum..İnsanda kafa kalmayınca zor olmasa gerek bunları yaşamak di mi..

Keyifler bozuk , önümüzü göremediğimiz için beklemek ve beklerken de hep negatif haberler almak canımızı sıkıyor..Belirsizlik oldukça sorular artmaya , sorular cevapsız kalınca sinirler gerilmeye başlıyor..

Artık top yargıda ve karar verecek olan Tff'de..Hala inanmakta zorluk çektiğimiz , yapılmadığını düşündüğümüz ya da inanmak istemediğimiz suçlamalarla karşı karşıyayız..Suçluyuz ya da değiliz , buna biz değil adalet karar verecek..Peki ya biz ne yapmalıyız..

Ne olacak diye düşünmeyi bırakmalıyız önce..Olana sahip çıkmalıyız , yani futbol takımına..En çok desteğe onların ihtiyacı var şu an..Onlar da şaşkın , ne olacağını anlamaya çalışıyorlardır..2 gün önce beraber antremana çıktıkları 2 arkadaşları içeride misal şu an..Ya gerçekse diyip koca sezon boşa giden emekleri düşünüp hayal kırıklığı bile yaşıyor olabilirler , tıpkı bizim gibi..

Onun içindir ki Pazar günü kısmetse Düzce'ye Topuk Yaylası'na gidiyoruz..Umudumuz Aykut Kocaman'a ve ne olursa olsun gurur duyduğumuz futbol takımımıza destek için..Kötü günde de , moralimiz bozukken de yanınızdayız demek için..İmkanı olanlar gelsin , dosta düşmana mesajı verelim !!


Belki saçmalamış olabilirim yazıda..O yüzden son paragrafa dikkat edin yeter..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...