2 Ağustos 2012 Perşembe

Aykut Kocaman'a Sorular..

Aykut Kocaman'ı çok seven , göreve gelmesine çok sevinen ve geldiğinden beri de koşulsuz destek veren biriyim..Fenerbahçe'nin geleceği olduğuna inanıyorum ve hangi sonuçlar alınırsa alınsın onda ısrar etmemiz gerektiğini düşünüyorum..

Ancak ne olursa olsun bazen ''kral çıplak'' demek de gerekir sevdiğin insanların başarılı olmasını istiyorsan..Koşulsuz destek yanlışları görmezden gelmek değil yanlışları doğru şekilde söylemektir bence..

Vaslui maçı sonrası basın mensubu olsam ve istediğim sayıda soru sorma hakkım olsa Aykut Kocaman'a şu soruları sormak isterdim..


1-Semih tercihinin sebebi nedir ? Taraftarın gidecek oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan bir oyuncu böylesine önemli bir maçta nasıl direkt oynar..


2-Sow'u anlarım da Bienvenü daha Semih'i bile kesemiyorsa neden hala kadroda tutuluyor ? Yabancı katkısının önemi ortadayken madem katkı alamayacağız neden hala Bienvenü Fenerbahçe takımının topçusu..


3-Elde olan Topal , Cristian , Salih , Selçuk 4 lüsünden nasıl bir orta saha kurgusu planlıyor..Yeterli mi yetersiz mi..Cevap yetersiz ise transfer neden hala yapılmıyor..?


4-Elde 3 stoper var şu an için..Olası bir ceza + sakatlık durumuyla tek stopere kalsaydık bu kadar önemli bir maçta ne yapmayı planlıyor ( rövanş maçı )


5-Young Boys ve Paok maçlarından hiç mi ders alınmadı da transferler hala bitirilemedi..

Cristian'dan Emre olmaz..Acımasız bir eleştiri olacak belki ama bunu beklemek hayalcilik olur..Bu yüzden çok acil takviye lazım bu bölgeye..Oyunun 2 yönünde aktif olan , özellikle hücumu daha iyi olan biri şart..Tabi şu da var , böyle bir topçuyu bu mevsimde bulmak kolay değil..Xabi Alonso - Senna diye tüm yazı geçirip Josico ile geçen sezon gibi olmaz umarım..

Aykut Kocaman çocukluk kahramanımdır..Sonuna kadar desteğe devam..İnancım hala devam ediyor , etmeye de devam edecek..


Ama camiayı unutmamak gerek..Allah korusun olası bir elenme + üstüne Gs'ye kupada kaybetme çok baş ağrıtır bu kulüpte..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...