13 Ağustos 2012 Pazartesi

Orta Saha Transferi..

Bu sezon oynadığımız 3 resmi maç gösterdi ki şu an için takımdaki en büyük sıkıntı orta sahada..Forvet ve defans için oyuncuların formsuzlukları sorun olsa da orta saha için sorun formdan çok mevcut oyuncuların yeterliliği..

Aykut Kocaman'ın kafasında takıma yerleştirmek istediği pasa dayalı bir sistem var , bunu okuyoruz , duyuyoruz ve görüyoruz..Bununla beraber gördüğümüz bir şey daha var..Eldeki oyuncularla bu sistemin oturması kolay değil hatta pek mümkün değil gibi..

Cristian , Topal , Selçuk..Çok tepki alsa da bence Topal bu 3lü içinde en kaliteli topçu..Diklemesine ya da koşu yoluna pas atma konusunda en başarılı o şu an için..Baroni de arada denemelerde bulunsa da pek başarılı değil..Selçuk için ise söyleyecek bir şey yok..

Dün yediğimiz 2.goldeki uzun pası verecek isim pek yok  bizde..Emre vardı , o da gitti..Şimdi ise sadece Topal bu işi yapabilir gibi..

Peki ya biz ne yaptık..Öncelikle Costa transfer haberlerinden anladığımız hoca da bi eksikliğin farkında ve teşhisi koymuş..Ancak transfer olmayınca alternatif isimleri üzerinde durmayıp transfer yapmaktan vazgeçmiş durumda Aykut Kocaman..Çözümü kendi içimizden buluruz dese de şu ana kadar bir şey yapmadığımız ortada..

Transferin bitmesine 20 gün var..Koskoca 3 hafta yani..Bu mevsimde aradığımız oyuncuyu almak kolay olmasa da ne yapıp edip almak zorundayız..Sonuçta sistem 3-5-2 , 4-3-3 , 4-4-1-1 vs ne olursa olsun ortadaki 2li çok önemli..Ve gördüğümüz kadarıyla mevcut isimler yeterli olmuyor..Gs ile aramızdaki fark Melo diye düşünürdüm ama açık ara aramızdaki en büyük fark Selçuk İnan..


Dün çok etkili olmasa da zaman zaman kalitesini gösteren Hamit Altıntop için gerek yoktu diyenlere de selamlar..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...