14 Ağustos 2012 Salı

Deplasman Günlüğü..Gs 3 - Fenerbahçe 2..

Süper Kupa için nerede oynanacağı tartışılırken , herkes fikrini söylerken ben Erzurum ya da İzmir diyordum..Geçen sene oynanmayan final Erzurum'a verilmişti ve bunu telafi etmek için maçı Erzurum'da oynattı TFF büyük ihtimal , biz de tahminimizde haklı çıktık haliyle..

Erzurum açıklanınca hemen uçak biletlerini aldık..Heyecanla maç gününü beklerken maça az bir zaman kala taraftar uçağının iptal olduğunu duyunca moraller bozuldu..İstanbul tayfasının çok çok az sayıda olmasından dolayı tribünde sıkıntı çekeceğimiz belliydi , çektik de..

Erzurum'da tek sıkıntı yemek yemek oldu..İftar öncesi açık mekan bulmak oldukça zordu , neyseki açık yeri zor da olsa bulup meşhur Cağ Kebabını yedik..

Tribün için yazacak şey pek yok ne malesef..Besteleri bilmeyen , hakim olmayan insanların çokluğu sıkıntı oldu..Gfb'nin bence anlamsız kale arkası tercihi de maratonda etkisiz kalmamıza sebep oldu..

Yeri neresi olursa olsun Fenerbahçe-Gs maçına insanların bu kadar ilgisiz kalmasına şaşırdım , üzüldüm..Tribünden bir abimiz maç Kadıköy'de olsaydı bilet için arayanlardan telefon susmazdı , şimdi arayan yok demiş..Yorumsuz..


Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...