1 Ağustos 2012 Çarşamba

#FenerinMaciVar..

Aslında taraftar sezonu Temmuz ayı başında açmıştı Topuk Yaylası'na giderek..50'den fazla otobüs , yüzlerce araba ile İstanbul'dan , Ankara'dan ve çevre illerden deplase olduk tesislere..Şimdi ise sıra Saracoğlu sezonunu açmaya geldi..

Ligdeki cezamız yüzünden Kasım'a kadar hasret kalcaz takımımıza , stada..Bu açıdan bile Vaslui maçının önemi başka..

Geçen sezon her açıdan sıkıntılı geçti..Yaşadığımız sürecin etkisi her şeye yansıdı..Sahadaki futbola , tribüne , sonuçlara..Direkt katılacağımız CL'den men edildik Avrupa'ya gidemedik..Yıldızlarımız süreçten etkilendi ve kendilerince haklı sebeplerle takımdan ayrıldı..Her maç öncesinde FB düşecek , Avrupa'dan x yıl men haberleri çıktı ne taraftar ne topçular maçlara kendini veremedi..Kısacası berbat bir sezondu..

Hepsi geride kaldı..

2012-2013 sezonunun ilk resmi maçına çıkıyoruz akşam..CL'ye kalabilmemiz için geçmemiz gereken 2 tur , oynamamız gereken 4 maç var..İlki bu akşam..Vaslui hakkında hangi ülkenin takımı olduğu dışında bilgim yok..Tek bildiğim rakip kim olursa olsun elemek zorunda olduğumuz..

Tek istediğim tribünü coşturacak bir Fenerbahçe görmek sahada..Koşan , basan , pozisyon üreten..Beklentim yüksek , umarım üzmezler beni..


Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...