17 Kasım 2010 Çarşamba

Basın transfer sezonuna hazır..

Ocak ayına şurada 40-45 gün kaldı..Yani ara transfer dönemine..Zaten sürenin azaldığı yazılı ve görsel basında çıkan transfer haberlerinin artmasından da anlaşılıyor..

Cristian ve Bilica'nın çok formsuz olması ve Aykut Kocaman'ın transfer yapabiliriz açıklaması üzerine her gün farklı isimler gene Fenerbahçemize transfer edilmeye başlandı..Eskiden yıldız isimler örneğin Ronaldinho,Eto'o gibi isimler ya da devamlı oyuncu aldığımız Güney Amerika pazarından isimler transfer edilirdi basın tarafından..Ancak sezon başı İngiltere ve Fransa'dan oyuncular alınca ve bu oyunculardan memnun kalınca basın bu sefer bu 2 lige sarmış durumda..

Son günlerde adı bizimle anılan isimlerden işte birkaçı..

Stephane Sessegnon -->Psg'de oynayan Benin doğumlu oyuncu Alex'in yerini alacakmış..Pek takip etmem Fransa Ligi'ni ama Psg yıllar sonra ilk kez kafaya oynuyor..Böyle bir sezonda ''10''numaralarını bize vermezler herhalde..Ayrıca ''10''numaralı sistemden Aykut Kocaman'ın uzak duracağını düşünürsek baya uzak bir ihtimal bu ismin bize gelmesi..

Hamit Altıntop -->Son 3-4 yılın en çok transfer edilen ismi..Bayern'de sakatlıklar yüzünden forma buldu..Keşke gelse bize diyeceğim nadir Türk oyunculardan biri..

Berbatov -->Ya çift forvete geçiyoruz ya da Niang'ı satıyoruz herhalde..15milyon Euro veriyormuşuz bi de habere göre..Balon haber nasıl yapılıra ders olacak bir haber..

Michael Ciani -->Bordeaux'ta oynayan defans oyuncusu..İzlemedim yorum yapamam ama olmayacak bir transfer değil tabi..

Nigel De Jong -->Karakteri tartışılır ama futbolunu beğeniyorum..Emre'nin yanına cuk oturur..

Sissoko -->Juventuslu orta saha oyuncusu..Bir Emre'nin yanına cuk oturacak oyuncu daha..

Neyse..Liste uzun daha..Nancy'den N'Diaye,Sezer Batur,Makoun,Hugo Almeida,Elmander,Kranjar,Onyewu,Vicente,Alou Diarra,Teofilo ve Ronaldinho..10günde 17 farklı isim çıkmış basında..Ocak ayı sonuna kadar daha kimler yazılacak kimbilir..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...