8 Kasım 2010 Pazartesi

Bundesliga'da sürprizler devam ediyor..

Bundesliga'da Dortmund fırtınası devam ediyor..Sezonun sürpriz takımı Dortmund dün de deplasmanda Hannover 96'yı 4-0 yenerek liderliğini sürdürdü..11.hafta sonunda 28puan toplayan Dortmund en yakın rakibinden 4puan önde..Şampiyonlar Ligi'nde dolu dizgin yoluna devam eden Bayern Münih bu hafta lig sonuncusu M'Gladbach karşısında 1puanı zor kurtardı..

Bu sezon Bundesliga'da sürpriz skorlar alınmakta ve bunun sonucunda puan durumunda ilginç dıurumlar ortaya çıkmakta..Lider Dortmund ve 2. sırada olan Mainz sezonun sürprizleri..3.sırada ise Leverkusen var..Bu normale yakın sayılabilir..Ligin 4-5-6. sırasında ise sırayla Frankfurt,Hoffenheim ve Nürnberg var..Şampiyonluk adaylarından Bayern Münih 16puanla 9. sırada yer alırken Stuttgart 10 puanla 14.,Werder Bremen 14puanla 11.,Wolfsburg 13 puanla 12.,Schalke 04 ise 9puanla 16. sırada yer alıyor..


Gerçekten inanılması güç bir tablo var ortada..Milyon euroluk dev takımlar son sıralarda yer alırken daha ufak bütçeli takımlar ligin üst sıralarında yer alıyor..Benzer durum ülkemizde de yaşansa da şu an Almanya'daki tablo oldukça şaşırtıcı..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...