2 Kasım 2010 Salı

Şampiyonlar Ligi 4.hafta Salı programı..

A grubunda Tottenham-İnter maçı grup liderliği açısından oldukça önemli bir maç..Tottenham son maçlarda ligde ve kupada yenilgiler aldı,biraz formsuzlar..Gerçi rakipleri güçlü takımlardı ama sonuçta bu akşam oynayacağı İnter de güçlü bir takım..İnter'e 1 puan yeterken Tottenham'ın mutlaka 3 puan alması gereken bir maç..Benitez'in İnter'i yenilmez bence..Bremen-Twente maçı ise 3 sonuca da açık bir maç..Bremen'in hafta sonu ligde evinde Nürnberg ile oynadığı maçı izledik..Defansları çok kötü ve kolay gol yiyorlar..Twente de golcü bir takım..Deplasman takımından gol bekliyorum..Her ne kadar grup 3. olma maçı gibi de gözükse de kazananın gruptan çıkma ihtimali var..Bu yüzden zevkli maç olacaktır..Önce beraberlik sonra Bremen..

B grubunda Hapoel Tel-Aviv -Schalke 04 maçında grup sonuncusu Tel-Aviv ilk puanlarını almak isteyecektir..Bundesliga'da dibe vuran ama Cl'de oldukça başarılı devam eden Schalke ise deplasmandan 3puanla dönüp işi bitirmeyi planlıyor..Favorim Raullu Schalke 04..Grubun diğer maçında Benfica-Lyon karşı karşıya geliyor..Benfica'nın gruptan çıkma şansını sürdürmesi için bu maçtan mutlaka 3puanla ayrılması gerekiyor..Lyon'da bir toparlama var..Ligde de iyi sonuçlar almaya başladılar..Beraberliğin ağır bastığı bir mücadele..

C grubunda Bursaspor-Man Utd maçında favori Manu..İlk maça hızlı başlayan,golü bulan ama sonra duran Manu bu kez deplasmanda daha farklı kazanacaktır..Bursaspor'un en azından gol bulmasını umuyorum..Grubun diğer maçında Valencia-Rangers oynayacak..Valencia'da düşüş var..Ama gruptan çıkmak için bu maçı almak zorundalar..Rangers'ın bu maçta kolay kolay direneceğini sanmıyorum..Favorim Valencia..

D grubunda Rubin-P'ikos maçı saat 19.30da başlayacak..2 takım da performanslarıyla bizi şaşırttı ve Kopenhag'ın grup 2.si olmasına göz yumdular..Gruptan çıkma şansları kadar grup 3. olmak için birbiriyle yarışan 2 takımın mücadelesinde favori Rus temsilcisi Kazan..Kopenhag-Barcelona..Barcelona kaç fark yapar onu merak ediyorum..Maç yorumum bu..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...