23 Kasım 2010 Salı

Mourinho derbiye hazır..

Jose Mourinho sevgimi blogu okuyanlar bilir..Her ne kadar Chelsea'nin başındayken kendisinden nefret etsem de o zamanlar bile saygı duymuşumdur..İnter ve Real Madrid'i çalıştırırken saygımın yanı sıra sevgimi de kazandı Jose..Gerçekten işini bilen büyük bir hoca kendisi..

Barcelona maçı öncesi gene formda Mourinho..Polemik yaratmasını seven biri Portekizli hoca..Kendine güveni fazlasıyla var ve pek de mağluğ çıkmıyor bu polemiklerden..Madrid'in Ajax maçı olmasına rağmen hemen herkes gibi onun da aklı Pazartesi oynanacak olan Barcelona-Real Madrid maçında olacak ki demeçlere başlamış..Ntvsporda okuduğum açıklamaları www.ntvspor.net adresinden alıntı yaparak sizinle paylaşıyorum..




Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, 29 Kasım tarihinde oynanacak, ''El Clasico'' olarak adlandırılan Barcelona-Real Madrid maçı için ''Benim için anlamı, sadece yeni bir maç ama Real Madrid'in başında olduğumdan dolayı belki de onlar için daha özel olacaktır'' dedi.
Mourinho, Marca gazetesinde yer alan demecinde ''El Clasico, La Liga'daki 38 maçtan biri. Daha önceden Nou Camp'a başka takımların başında, ölüm kalım maçları için çıktım. Barça-Chelsea veya Barça-İnter devam ya da tamam maçlarıydı, ama bu kez farklı. Sadece elemeli maçlarda olan hava pazartesi günü olmayacak, yani maçın tuzu ve biberi eksik olacak. Bir Şampiyonlar Ligi yarı finali değil'' şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...