5 Kasım 2010 Cuma

Regal Barcelona 61 - Fenerbahçe Ülker 69..Son yılların en önemli galibiyeti..

Futbol blogu olsak da Fenerbahçemizin başarılı sonuçlar aldığı branşları da yazmamazlık yapmayız..Dn akşam Euroleague 3. hafta maçında deplasmanda Regal Barcelona ile oynadı Fenerbahçe Ülker..Geçtiğimiz yıl da aynı gruptaydık ve çok ağır 2 yenilgi almıştık Barca'dan..

Rytas ve Cibona karşısında aldığımız 2 galibiyet sonrası Top 16 ya da Top 8 hedefleri daha da sağlamlaşmıştı..Ama herkes esas dünkü maçı bekliyordu takımın durumunu görmek için..Takım olabilmiş miyiz ya da karakterimiz var mı görecektik..Detaya girmek istemiyorum ama son yılların en sağlam defansını yaptık dün,Barca'yı 61 sayıda tuttuk hem de kendi evlerinde..Geçtiğimiz yılın El şampiyonunu,sene başında hazırlık maçı da olsa Lakers'ı yenen takımı deplasmanda 8sayı farkla yendik..Futbolda olsa günlerce,haftalarca konuşulcak bir galibiyetti bu..

Peki şimdi ne olacak..Öncelikle gruptan çıkmamız garanti..Şimdi soru kaçıncı olarak çıkacağımız gruptan..Final 4 lafları dolaşmaya başlamış yeni hedef için..Bence erken..Siena maçında da görelim takımı ondan sonra konuşalım..Olur da o maçı da alırsak o zaman tamamdır..F4 için biz de varız diyebiliriz..

Son olarak ben dahil tüm Fenerbahçe taraftarına düşen görev haftaya Siena maçında salonda boş koltuk bırakmamak..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...