23 Kasım 2010 Salı

Premier Lig haftanın görünümü..

Premier Lig'de gollü bir haftayı geride bıraktık..10maçta 34 golün atıldığı 14. hafta maçlarında sürpriz sonuçlar da alındı..Haftaya lider giren Chelsea'nin B'ham deplasmanından puansız dönmesi ve takipçisi Arsenal'in evinde ilk yarıyı 2-0 önde kapadığı maçta ezeli rakibi Tottenham'a 2-3 yenilmesi gibi..Evet Tottenham 17 yıl sonra ezeli rakibini deplasmanda yenmiş oldu böylece..Bu yenilgiyle Arsenal liderlik fırsatını teptiği gibi sıralamada bir basamak aşağı düşüp haftayı 3. sırada kapadı..

Chelsea-B'ham maçı istatistiklerin futbolda pek işe yaramadığını ortaya koyan bir maç oldu..Kaleye bulan tek şutu gol olan B'ham neredeyse tüm istatistiklerde rakibine ezilse de maçtan 3puanla ayrıldı..Yeni lider Man Utd kötü oynasa da kazanmasını bildi..Tabi rakibin 9 kişi kalması da önemli etkendi..Manu'nun istikrar örneği olduğunun ispatıdır bu liderlik..

Şaşırtıcı sonuçlar almayı seven Man City ise bu hafta deplasmanda evinde iyi sonuçlar alan Fulham'ı 4-1 yenerek gene herkesi şaşırttı..Neredeyse tamamı bu maç alt biter diyen bahis yorumcularına sevgiler..Sezonun beklenen hayal kırıklığı Liverpool evinde net bir sonuçla West Ham'ı yenerken ligin şu ana kadar ki sürpriz takımı Bolton ise Newcastle'ı 5ledi..

Haftanın toplu sonuçları :

Arsenal - Tottenham 2-3
Man Utd - Wigan 2-0
Liverpool - West Ham Utd 3-0
Bolton - Newcastle 5-1
Blackpool - Wolves 2-1
Wba - Stoke 0-3
Fulham - Man City 1-4
Blackburn - A.Villa 2-0
Sunderland - Everton 2-2



Gol Krallığı :

1-Tevez 9 gol
2-Carroll 8 gol
2-Elmander 8 gol
3-Cahill 7 gol
3-Malouda 7 gol
3-Nolan 7 gol

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...