29 Mart 2011 Salı

Bilica..

Tuttuğum takımımı sonuna kadar savunan bir insanım..Yeri gelir hatalı yapılanları bile savunduğum olmuştur..Aslında yaptığım hatadır ama o derece sahip çıkarım..Ama gel gör ki Bilica konusunda bize yapılan her eleştiriye , söylenen her lafa katılıp daha da ağırını söylemekteyim..


Hala anlamış değilim bu adamın dokunulmazlığını..Geçen sene Bjk maçında yaptıklarını hatırlayın..Penaltı sırasında rakip oyuncu atışı kaçırsın diye penaltı noktasını  kazdı adam..İlk yarı devam ederken bir antremanda Canerle kapıştılar..Kapışmada sayılmaz gerçi , gitti Caner'in saçını çekti Bilica !!

Gs maçı öncesi çıkan kavgada yaptıkları ya da Honved maçında gördüğü kırmızı kart diğer hareketlerin yanında gayet ''normal'' kaldığınıdan pek lafını etmeyeceğim..

Eski eşine gerekli nafakayı ödemedi diye hakkında tutuklama kararı çıkartıldı..Adamın kanunları bile takmadığı ortaya çıktı..Ama tavan yaptığı nokta trafikte yaptıklarıydı..Motorlu sürücüye çarpıp olay yerinden kaçtı bu adam..Ve ses edilmedi..

Son nokta ise Jaja ile beraber yaptıkları..Aleme giderken alkollü bir şekilde kameralara yakalanması..

Bu adamı kovmak bu kadar mı zor..Nedir bunu bu kadar dokunulmaz kılan güç bu takımda ?? Hocanın adamı desek forma bile vermiyor..Ha gerçi pardon kupa maçında Fenerbahçe takımının kaptanı olarak sahaya çıktı bu adam!! Unutmadan söyleyelim..Karakter yoksunu topçuyu bu takımda neden ısrarla tutuyoruz , Yobo ya da Lugano yokken forma şansı bulabilir diye mi..Bekir ya da İlhan oynasın ya onun yerine ya da en kötü A2 den al adam oynat..Çok mu zor..Gidecek 1-2 puan bizim değerlerimizden daha mı önemli..

Bilica'yı bu takımda görmek istemiyorum..Bırakın formayı giymesini antreman çıkmasını adının bizle anılmasını bile kabullenemiyorum..Gökhan'a , Önder'e acımayan yönetim bu adama nasıl sabrediyor anlamak zor..

arka camda gözüken Bilica

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...