19 Mart 2011 Cumartesi

Bu maçın anlamı başka..

Epl'de yarın Sunderland-Liverpool maçı var..Pek bir önemi olmayan maçlardan biri gözüküyor ilk bakışta..Ancak takım kadrolarında oynayan oyunculara bakınca durumun farklı olduğu anlaşılıyor..

Güney Afrika'da oynanan Dünya Kupası'nda Çeyrek Final'de Gana ile Uruguay karşılaşmış ve mücadelenin 120.dakikasında Suarez gole giden topu eliyle çıkarıp kırmızı kart görmesine rağmen gole engel olmuştu..Gyan penaltı kaçırmış ve penaltılara kalan maçın sonunda gülen taraf Uruguay olmuştu..

İşte o maçta yer alan tam 4 oyuncu yarın karşı karşıya gelecek..Ev sahibi Sunderland forması giyen Mensah , Muntari ve Gyan Gana tarafı olurken Liverpoollu Suarez de Uruguay'ı temsil edecek yarın..Gyan , Suarez için ülkemde hala en çok nefret edilen insan Suarez demiş..Biz oyuncular onun o hareketi ne amaçla yaptığını biliyoruz , anlıyoruz..Ancak halkımız ondan nefret ediyor demiş..

Gyan Dünya Kupası geçmişte kaldı demiş demesine de maç içinde Suarez'i karşılarında görünce o maç akıllarına gelir ve biraz daha hırslı oynarlar mı dersiniz..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...