16 Mayıs 2011 Pazartesi

Alex..Alex..Alex..Alex..Alex.. Fenerbahçe 6 - A.Gücü 0..

Lefter ziyareti sonrası stat çevresine geldiğimde saat 4 civarıydı..Arkadaşlarla biraz sohbet biraz da alkol tüketmek önce Nazlı'nın orda takıldıktan sonra Kalamış Parkı'na indik..Sohbet , makara , analiz derken maç saatine doğru yavaş yavaş stada gitmeye başladık..Saat 7 gibi içeri girmeden önce arkadaşıma bugün stat erken dolar , atmosferi yaşayalım erken girelim demiştim..İçeri girdiğimizde kale arkalarını full görünce hiç şaşırmadım..Taraftarın beklediğimden fazla arzulu , coşkulu olacağı erkenden içeri girmesinden belliydi..

İlk dakikadan maçın sonuna kadar coşkusu fazla bir taraftar vardı tribünde..Maç öncesi Okul Açık'ın hazırladığı koreografi enfesti..Stres dolu taraftarı gaza getiren bir çalışma olmuştu..

Maç sonu ise enfesti..Hakemin bitiş düdüğü sonrası en az 20-25 dakika daha tribünlerdeydik..Önce takım tribünleri ''Fener gol gol gol - şampiyonluk geliyor'' tezahüratı için dolaştı tek tek..Daha sonra da ''bu dünyayı yakarız senin için - şampiyonluk gelince '' için sahada kaldı topçularımız..Sevinçleri görülmeye değerdi cidden..Onları böyle mutlu görmek güzel , üstüne taraftarla bütünleşmeleri de..

Gündüz babamdan dinleyerek tanıdığım efsane Lefter'i ziyaret ettik..Ardında ileride nasip olur baba olursam çocuklarıma anlatacağım Alex'i izledim..Gerçekten Fenerbahçe tarihine adlarını altın harflerle kazımış 2 oyuncu ile geçen bir gün enfes oldu..

Maça gelirsek..Yazacak bir şey yok bence..Alex 5 gol atmış daha ne diyeyim ben size..He bir de sanırsam en az 30-35 kere Alex diye bağırdık bugün gollerden sonra..Giden sesler sana helal olsun Kaptan..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...