20 Mayıs 2011 Cuma

Hernandez ve Cech Ödül Aldı..

Genellikle taraftar oylarıyla belirlenen ödüller sezon sonu yaklaştıkça teker teker , kulüp kulüp sahiplerini buluyor..Epl takımlarından Manu ve Chelsea'de de ödülleri sahiplerini buldu..

Man Utd resmi sitesinde yapılan oylamalar sonucu Sir Matt Busby yılın futbolcusu ödülü genç Meksikalı Hernandez'in oldu..Oyların %21 'ini alan oyuncu bu sezon attığı 20 gol ile dikkatleri çekmişti..Oylamada Nani %20 ile 2.sıra yer alırken Vidic de %16 ile 3. oldu..Manu tarihinde 6. kez bir oyuncu ilk yılında bu ödülü kazanmış oldu böylelikle..Daha önce Ruud van Nistelrooy (2002), Cristiano Ronaldo (2004) ve  Gabriel Heinze (2005) gibi oyuncular da bu ödülü kazanmıştı..



Bir diğer ödül töreni de Chelsea'de vardı.. 28 binden fazla gelen oy sonucunda Petr Cech Chelsea'de Yılın futbolcusu seçildi..Ivanovic 2. , Drogba ise 3. oldu oylamada..Ramires'in City'e attığı gol sezonun golü seçilirken 1993 doğumlu Josh McEachran de Yılın Genç oyuncusu seçildi..Ashley Cole ise Chelsea ekibinin seçtiği Yılın Futbolcusu ödülümü kazandı..







Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...