26 Mayıs 2011 Perşembe

Epl'de Avrupa Kupası Yolcuları..

Epl'de Avrupa kupalarına katılacak son takım da bugün belli oldu..Fair Play Ligi kontejyanından son Avrupa biletini kapan takım Fulham oldu..Aslında Ligi Chelsea 1., Tottenham 2 , Manu ise 3. bitirdi , ancak bu 3 takım da ligdeki pozisyonlarından ötürü Avrupa Kupaları'na katılma hakkına sahip olduğundan bu hak Fair Play Ligi'nde 4.sırada olan Fulham'a verildi..Sezonu sadece 1 kırmızı kartla bitiren ki o da son maç görüldü Fulham 2009-2010 yılında kupada final oynamıştı..

Gelecek sezon Manu , Chelsea , Man City , Arsenal CL'de yer alırken , Tottenham , Stoke , Fulham ve küme düşen B'ham City de Uefa Avrupa Ligi'den mücadele edecek..

Gelecek sezon Liverpool Avrupa Kupaları'nda yok kısacası..Kupalarda en çok başarı gösteren 1-2 İngiliz takımından birinin gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda yer almayacak olması taraftarlarını üzmüş olsa gerek..

Bu arada Tottenham teknik direktörü Redknapp yoğun maç programı yüzünden gelecek sezon Avrupa Ligi'nde genç-yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkacaklarını açıkladı geçtiğimi günlerde..

2 yorum:

Fatih dedi ki...

6.olan her zaman uefaya gidiyodu bu sene ne değişti ayrıca carling cup ne zamandan beri uefa yoluna gidiyo

dr imperius dedi ki...

Platini sonrası değişen düzenlemelerle katılım durumları değişmiş olabilir..

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...