17 Mayıs 2011 Salı

Neville'den Manu Genç Takımına Övgü..

Giggs , Scholes , Butt , Neville kardeşler ve Beckham..1992 Man Utd genç takımı kadrosu..Neredeyse 20 yıldır süren Manu başarısının temelini oluşturan oyuncular altyapıdan çıkmalar..O takımdan sonra aynı başarıları yakalayan oyuncular ve takım gelmedi..

Bu sadece benim düşüncem değil tabi..Gary Neville de böyle düşünüyor..Şu an ki genç takım için de düşüncelerini açıklamış Manu efsanesi..''Son 10-15 yılda gördüğüm en iyi takım''

Genç takım oyuncuları için güçlü , yetenekli ve dengeli oyuncular demiş Neville..Hem bireysel hem de takım olarak onları başarılı bulan Gary gelişmelerinin devam ettiğini ve isterlerse yıldız oyuncu olmaları için engel olmadığını da eklemiş..

Tabi tavsiyelerde de bulunmuş..Genç oyuncuların önünde daha çok yapacakları var , bu yüzden gelişmeyi mutlaka sürdürmeliler demiş Manu'nun efsane sağ beki..

Genç takımlar kupasını kazanan Manu genç takımından Will Keane, Tyler Blackett, Ravel Morrison, Paul Pogba, Ryan Tunnicliffe ve Larnell Cole İngiliz oyuncunun öne çıkardığı yıldız adayları..1992-1994 arası doğumlu futbolcuları takip etmeli , Neville bu kadar iddialı konuşmamıştır bence boş yere..

Keane

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...