19 Mayıs 2011 Perşembe

Son Hafta..

Bir takım düşünün..Evinde 17 maçın 14ünü kazanıp 3ünde berabere kalmış..41 gol atıp 8 gol yemiş..

Bir takım düşünün..Ligin 2.yarısında oynadığı 16 maçın 15ini kazanıp 1inde berabere kalmış..

Bir takım düşünün..Son 8 deplasman maçını da kazanmış..

Bir takım düşünün..Evinde oynadığı son 9 lig maçında da gol yememiş..

Bir takım düşünün..Attığı 80 golle ligin en golcü takımı..

Bir takım düşünün..Rakibi evinde oynadığı son maçında bilet satamazken ,kendisi evinde kapalı gişe oynuyor , üstelik kapasitenin 2 misli kadar bilet talebi olduğu iddia ediliyor..

Saydıkça sayarız daha aslında..Yukarıda saydığım başarılara , istatistiklere imza atan takım hala şampiyonluğunu ilan edebilmiş değil , son maçı bekliyor..Hem de kazanmak zorundasın işine garantiye almak için..Ve bu takıma hala iftira atıyorlar..

Hasan Yener..Trabzon yöneticisi..Hafta başında Sivas maçında tribünlerde 7-8 bin biletin bize verilmesini diline dolayıp Tff'ye şikayette bulunmuştu..Haberi duyar duymaz önce şaşırdım sonra da gülmeye başladım..Yani bir insan ya bu kadar cahil olamaz ya da bu kadar çamura yatamazdı..İnsan suçlarken düşünür önce ulan ben İbb maçında İstanbul'da tüm stat Trabzon taraftarıyla oynadım ya da Buca deplasmanında tribünlerin çoğunluğu bile bendeydi diye..Ama yok , maksat ortalığı karıştırmak ya ne sallarsam sallayım yeter ki gündem karışsın düşüncesi ön planda Trabzon cephesinde..

Cüneyt Çakır kendi maçlarında hata yaparken olabilir , insan sonuçta diyenler bizim maçta aynı hakem hata yapınca hemen ''hakem satın alınmış , hakemler Fener'den yana '' sonucuna çıkacak açıklamalarda bulunabilmekte..

Bir kulübün gölge başkanı ve Ankara belediye başkanı çıkıyor F.Bahçe kimliğimi dondurdum , Fener'i yeneceğiz diyor..Olmaz olsun senin gibi Fenerli zaten..Keşke biraz daha Fenerbahçe aleyhinde konuşsaydı da 20 yıldır rakip partilerin yapamadığı şeyi Fenerbahçe taraftarı yapıp bu adamı koltuğundan indirseydi ilk yerel seçimlerde..

Yetmedi..Trabzon vekili de karıştı işin içine..Duyum aldım diyip futbolcumuzu rakip topçuları ayartmakla suçlayan şahıs , haber yanlışsa özür dilerim vs diyor pişkin pişkin..Yani maksat ben çamuru atayım , ortalık karışsın..Nasılsa unutulacak sanıyor bu konular..

Ama yanılıyor..

A.Gücü maçı önce tesise gidip futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu Trabzon taraftarı..Ne var bunda demeyin..Gittikleri tesis Fenerbahçe'nin rakibi olan A.Gücü'nün tesisiydi..Daha 2 hafta önceden Rıza Çalımbay için yıllar önce Kadıköy'de açılan pankartı gündeme getirenler tesis de ziyaret eder , tribünde gider destek verir Fenerin rakibine..

Alıştık..

Cidden bu kadar küçülmesini beklemiyordum rakibimizin..Yanlış anlama olmasın..Yönetici ve taraftarı için sözlerim..Her ne kadar arada tökezlese de Şenol Güneş'i takdir etmeli..Bir F.Bahçe kadrosuna bir de Trabzon kadrosuna sonra da puan durumuna bakınca neden takdir ettiğimi anlarsınız..

He bir de koca bir alkış Trabzonlu topçulara..Arada çirkefleri vardır illa evet , ama geneli için olumlu konuşabiliriz..9 puan öndeyken geriye düştüler , üstelik rakipleri 16 maçta 46 puan alan bir takım..Yılmadılar , hala yarışın içindeler..2 kere tökezlediler , ama düşmediler..Bize düşen Sivas'ı da yenip nakavt etmek onları..Ama ne olursa olsun başta Onur ve Burak olmak üzere hepsine helal olsun..Yöneticileri gibi çirkinleşmediler bence..

Bizim takıma gelirsek..Kazanılan her maç sonrası tribünlerle bütünleşmelerinden durumları ortada..Beraberlik var , hırs var ..Maç sonu sevinçlerinde gülen yüzler , çocuklar gibi sevinen koca adamlar var..İnşallah emekler boşa gitmeyecek..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...